1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

VARTA futsal liga zpět v Mýtě

VARTA futsal liga zpět v Mýtě

Nejzbach se po jedné sezoně ve druhé lize vrátil do VARTA futsal ligy a v pátek sehraje první domácí utkání v letošní sezóně, kde bude chtít získat první ligové body. Do „Garáže" přijede zatím stoprocentní Plzeň pod vedením bývalého trenéra Nejzbachu Marka Kopeckého a trenéra brankářů Davida Šimona, který v loňské sezóně hájil branku Nejzbachu.

A co před zápasem řekl trenér a kapitán Nejzbachu :

Martin Brychta (trenér Nejzbachu) : „V pátek nás čeká první ligový zápas v letošní sezoně na domácí palubovce, a nečeká nás nic lehkého, protože přivítáme dosud neporaženou Plzeň. Ta disponuje reprezentační čtyřkou a šikovnými mladými kluky. Pokud chceme uspět, musíme zapomenout na Teplice, a vrátit se k poctivé hře, kterou jsme předváděli na Slávii, a musíme lépe naložit s šancemi, které si během zápasu vytváříme."

Jakub Vágner (kapitán Nejzbachu) : „V pátek budeme chtít navázat na výkon z prvního utkání na Slavii, kde jsme předvedli dobrý výkon a moc nechybělo, abychom si odvezli nějaký bod. Teď hrajeme poprvé doma a všichni ví, co to znamená. Je nám jedno jakým způsobem k tomu dojdeme a kdo proti nám stojí, ale musíme bodovat. Prostě sežereme parkety tak ať se na to soupeř připraví."

 

Diskuze

Nejbližší narozeniny

17.06.2024 Jan Palatka (20)
13.07.2024 Petr Jeníček (41)
13.07.2024 David Ráliš (22)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98215
Posledních 30 dnů: 206 | Posledních 7 dnů: 41 | Poslední den: 3

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne