1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Nejzbach bohužel nezvládl závěr utkání

Nejzbach bohužel nezvládl závěr utkání

Vysokomýtští futsalisté zajížděli k prvnímu zápasu sezóny 2019/2020 na palubovku Slavie. Nejzbach v tomto utkání bohužel utrpěl porážku 5:3. Nejzbach v utkání vedl 2:3, ale Slavia zápas dokázala otočit po brankách Záruby a Brychty, který se trefil do sítě Mýta hned dvakrát a dokázal otočit zápas ve prospěch domácího celku.

 

A jak zápas hodnotí Martin Brychta trenér Nejzbachu a syn trenéra, Martin Brychta ml : 

Martin Brychta st. (trenér Nejzbachu):  "Na Slavii jsme přijeli s taktikou nehrát složitý futsal. Věděli jsme o síle domácích. Tři čtvrtiny duelu se nám dařilo ofenzívní sílu Slavie eliminovat. Ke konci jsme ale propadli při jedné standardní situaci a poté v napadání soupeře. Tím pádem se Slavia dostala do vedení, pak už to bylo těžké, museli jsme tvořit hru a znovu inkasovali, na kontaktní branku jsme už nedosáhli."
 

Martin Brychta ml. (Slavia): "Herně to ještě není ono, ale alespoň jsem vstřelil branky, které nám pomohly k výhře, z nich mám samozřejmě radost. Že to bylo proti týmu mého otce? Takový je sport, přeji mu body proti dalším soupeřům."

 

Slavia Praha - Nejzbach Vysoké Mýto 5:3 (1:1)
Branky: Branky: 9. Rosůlek (vla.), 25. Homola (Záruba), 34. Záruba (Leovski), 35. Brychta ml. (Záruba), 36. Brychta ml. (Směřička) – 19. Vágner, 22. Jiráský (Fejl), 27. Semerád (Kubica)
SK Slavia Praha: Karpiak (Žežulka) – Brychta, Klíma, Směřička, Jošt, Leovski, Sláma, Radovanovič, Homola (C), Záruba, Křemen
Nejzbach Vysoké Mýto: Kubica (Špinar) – Kubát, Štanglica, Šabata, Lipavský, Rosůlek, Jiráský, Židik, Fejl, Semerád, Vágner (C)

Rozhodčí: Melničuk, Chládek. 



 

Diskuze

Nejbližší narozeniny

17.06.2024 Jan Palatka (20)
13.07.2024 Petr Jeníček (41)
13.07.2024 David Ráliš (22)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98215
Posledních 30 dnů: 206 | Posledních 7 dnů: 41 | Poslední den: 3

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne