1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Válka začíná proti Slavii

Válka začíná proti Slavii

A je to tady nová sezóna VARTA futsal ligy startuje, do které vstoupíme 6. září na palubovce Slavie Praha. Vysokomýtští futsalisté budou v tomto utkání chtít napravit své předešlé výsledky a do ligy vstoupit jak nejlépe to půjde.

 

 

 

A co k tomuto zápasu řekli trenéři obou mužstev : 

Martin Brychta (trenér Nejzbachu) : "Na začátek ligy k nám los moc příznivý nebyl, jedeme na Slavii, do Teplic, a hostíme Plzeň. To jsou mužstva z top pětky. Slavia navíc v přípravě zaznamenala dobré výsledky, narozdíl od nás, kdy po pohárové blamáži jsme na tom po herní i psychické stránce dole. Budeme se tedy o každý bod rvát, a začneme hned v pátek."

Ivan Božovič (trenér Slavie) : „Máme za sebou intenzivní přípravu, která vyvrcholila turnajem v Bratislavě. Rád bych, abychom úvod soutěže zvládli nejenom výsledkově, ale také solidními výkony. Naším cílem musí být to, abychom v pátém kole cestovali do Chrudimi s plným bodovým ziskem."

 

Diskuze

Nejbližší narozeniny

17.06.2024 Jan Palatka (20)
13.07.2024 Petr Jeníček (41)
13.07.2024 David Ráliš (22)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98215
Posledních 30 dnů: 206 | Posledních 7 dnů: 41 | Poslední den: 3

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne