1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Nejzbach porazil Vlky v přípravě 8:2

Nejzbach porazil Vlky v přípravě 8:2

Nejzbach si ve svém druhém přípravném utkání dokázal poradit s druholigovým celkem Žabinských Vlků, a to výsledkem 8:2. Nejzbach ale ani ve druhém zápase nenastoupil v kompletním složení, když chyběl kanonýr týmu Merkl nebo Lištván. Naopak svůj první start za Nejzbach si připsal reprezentant do jednadvaceti let Fejl, který se uvedl premiérovou brankou. A také po roční pauze kvůli zranění se do zápasového tempa zapojil zkušený Roman Michalec, který dokázal zaznamenat rovnou dvě branky při svém návratu. Po prvním poločase šel Nejzbach do kabin za stavu 3:0 ve druhém poločase vysokomýtští futsalisté přidali ještě čtyři branky ale zároveň dvě obdržel.

1.FC Nejzbach Vysoké Mýto - Žabinští vlci Brno  8:2 (3:0)

Branky Nejzbachu : Jiráský 2, Michalec 2, Rosůlek, Kubát, Štanglica, Fejl.

Sestava Nezbachu :  Kubica (2.pol Bartaloš) - Vágner, Šabata, Michalec, Štanglica, Jiráský, Kubát, Rosůlek, Fejl, Židik, Jeníček.

 

A jak včerejší zápas hodnotí střelec jedné branky Jan Rosůlek : 

Včerejší utkání dopadlo podle našich představ. Zahráli jsme věci, které jsme potřebovali a vyzkoušeli signály. Střelecky se prosadilo více kluků i Jarda Kubát, který se potřeboval chytit. Doufám ze navážeme tímhle způsobem i na poslední přípravný zapas s Helasem.

 

FOTO : Ivana Hošková 

Diskuze

Nejbližší narozeniny

17.06.2024 Jan Palatka (20)
13.07.2024 Petr Jeníček (41)
13.07.2024 David Ráliš (22)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98215
Posledních 30 dnů: 206 | Posledních 7 dnů: 41 | Poslední den: 3

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne