1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Nejzbach slaví návrat do VARTA futsal ligy

Nejzbach slaví návrat do VARTA futsal ligy

Nejzbach se po roce vrací do VARTA futsal ligy. Vysokomýtští futsalisté v posledním rozhodujícím domácím zápase 2.ligy-východ přivítali Opavu, kterou deklasovali 13:0. V zápase opět dominoval Lukáš Merkl, který vstřelil čtyři branky a k tomu si připsal dvě asistence. Po zápase v Mýtě mohla propuknout obrovská euforie, protože Nejzbach dokázal po jedné sezóně ve 2.lize-východ postoupit zpět tam, kam patří, a to do VARTA futsal ligy.

A co k poslednímu utkání ve 2.lize-výhcod řekl : Jaroslav KubátV pátek jsme se rozloučili s úspěšnou sezonou ve druhé lize. Začátek byl z naší strany celkem nervózní, ale potom jsme vstřelili první gól a do konce utkání si užívali atmosféru, která byla elektronizující a chtěl bych tímto poděkovat našim fanouškům za celou sezónu. Ještě bych chtěl dodat, že utkání rozhodla první lajna, ale musím pochválit i druhou “udržovací”, že tentokrát branku neinkasovali. Příští rok se budeme rvát zase ve VARTA futsal lize.

Diskuze

Nejbližší narozeniny

07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
13.07.2024 Petr Jeníček (41)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98153
Posledních 30 dnů: 236 | Posledních 7 dnů: 56 | Poslední den: 6

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne