1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Přijďte v pátek Nejzbach dohnat zpět do VARTA futsal ligy

Přijďte v pátek Nejzbach dohnat zpět do VARTA futsal ligy

Co víc si přát, Nejzbach poslední kolo 2.ligy-východ odehraje před domácím publikem a může oslavit návrat do nejvyšší soutěže. Vysokomýtští futsalisté přivítají Opavu, která se momentálně nachází na osmé příčce tabulky. Nejzbach má vše ve vlastních rukou, když vyhraje je zpět v nejvyšší soutěži a může slavit. A tak neváhejte a přijďte Nejzbach v pátek podpořit a vytvořit skvělou atmosféru v boji o postup.

Kapitán týmu Jakub Vágner před zápasem : Čeká nás poslední a nejdůležitějsi zápas sezony. Zvláštní motivace není potřeba, protože všichni moc dobře víme o co hrajeme. Věřím, že k zápasu přistoupíme dobře a rozhodneme utkání co nejdříve, abychom si společně mohli užít s fanoušky vytoužený postup zpět do ligy. Doufám, že se do sestavy vrátí modní ikona Jarda Kubát, který od té chvíle, co je zadaný, hraje jak Falcao. Osobně zvu všechny v pátek do "garáže",která bude jako na každý zápas zase plná. 

Jaroslav Kubát před zápasem : V pátek se v domácí hale rozloučíme s letošní sezónou. Čeká nás houževnatý soupeř z Opavy, ale my se nemůžeme ohlížet na to proti komu hrajeme. Jedná se o poslední krůček, který sice bývá nejtěžší, ale znamená náš cíl, který jsme si stanovili již na začátku sezóny a to postup do VARTA futsal ligy. Chtěl bych tímto pozvat všechny naše příznivce, aby nám přišli zafandit a společně jsme si zakřičeli, že je Nejzbach opět tam, kam patří.

 

Utkání začíná ve 20:00 

Rozhodčí : Rygl Luboš a Kolbaba Pavel. Delegátem utkání je Kudrna Ladislav. 

Diskuze

Nejbližší narozeniny

07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
13.07.2024 Petr Jeníček (41)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98159
Posledních 30 dnů: 227 | Posledních 7 dnů: 53 | Poslední den: 6

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne