1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Skvělý Merkl pěti brankami a asistencí sestřelil oslabené USK

Skvělý Merkl pěti brankami a asistencí sestřelil oslabené USK

V rámci 20.kola 2.ligy-východ na palubovku do Mýta zajížděli vysokoškoláci z Ostravy, kteří přijeli v okleštěné sestavě. USK Ostrava ale nepodala odevzdaný výkon a místo nakopávání balonů k braně Nejzbachu se USK snažilo hrát futsal. Nejzbach si už v prvním poločase vypracoval sedmi brankový náskok a vedl 7:0. Ve druhém poločase vysokomýtští přidali ještě pět branek, ale dvě také obdrželi, a tak konečný výsledek zápasu 12:2 pro Nejzbach. v zápase zase jasně dominoval Lukáš Merkl, který vsítil rovnou pět branek a k tomu jednu asistenci. Dařilo se ale také domácímu Kubátovi, který se prosadil jednou, ale připsal si rovnou čtyři asistence. V dalším kole 2.ligy-východ Nejzbach zajíždí na palubovku Baníku, kde bude bojovat o udržení první pozice v tabulce a přiblížení se tak k návratu do VARTA futsal ligy.

Z kabiny Nejzbachu po utkání : Jaroslav Kubát : V pátek k nám přijel oslabený tým vysokoškoláků z Ostravy. V zápase jsme od začátku dominovali a postupem času si vypracovali vysoké vedení. Mrzí nás dvě obdržené branky a spousta zahozených šancí. Chtěl bych pochválit torzo hráčů USK, že to nevzdali a snažili se hrát futsal.

 

Nejzbach Vysoké Mýto - USK Ostrava 12:2 (7:0)

Branky: 3. Jiráský (Gerčák), 5. Merkl (Kubát), 5. Vyka (vla.), 6. Merkl (pen.), 10. Merkl (Sekanina), 19. Jiráský (Kubát), 20. Lištván (Kubát), 23. Lipavský, 24. Rosůlek (Gerčák), 26. Merkl, 35. Merkl (Kubát), 40. Kubát (Merkl) – 28. Wellisch, 34. Teofil

Nejzbach : Ehrenberger (Šimon, Špinar) – Jeníček, Kubát, Lištván, Štanglica, Merkl, Lipavský, Sekanina, Rosůlek, Jiráský, Gerčák J.

USK Ostrava : Krumnikl -  Papadopulos, Wellisch, Vyka, Teofil, Kaduch, Račanský

 

Galerie k aktualitě

Diskuze

Nejbližší narozeniny

07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
13.07.2024 Petr Jeníček (41)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98159
Posledních 30 dnů: 227 | Posledních 7 dnů: 53 | Poslední den: 6

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne