1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Nejzbach se po výhře v Loučkách vyšvihl do čela tabulky

Nejzbach se po výhře v Loučkách vyšvihl do čela tabulky

Vysokomýtští futsalisté zajížděli v rámci devatenáctého kola 2.ligy-východ do Louček s tím, že když duel zvládnou vyšvihnou se do čela tabulky 2.ligy-východ, což se také stalo po výhře 1:7. Nejzbach se v zápase musel obejít bez několika opor, jako Kubáta, Merkla a kapitána týmu Vágnera, ty ale zastoupili reprezentanti U19 Štanglica a Sekanina. Nejzbach ale musel zápas otáčet po brance Louček ve 4.minutě. Poté ale své technické dovednosti předvedl Rosůlek a bylo vyrovnáno. Nejzbach do poločasu přidal ještě dvě branky a do kabiny šel s vedením 1:3. Ve druhém poločase se hra trochu přiostřila, což Nejzbachu vůbec nevadilo a do sítě Louček přidal ještě 4.branky. A Nejzbach po výhře 1:7 mohl slavit posunutí se na první místo tabulky.

Z kabiny Nejzbachu po utkání : Michal Jiráský : Zápas s Dolními Loučkami pro nás nezačal příliš dobře. Brzo jsme inkasovali, naštěstí jsme dokázali hned vyrovnat a poté jsme už průběh kontrolovali. Ač může působit výsledek jasně, rozhodně to jednoduché utkání nebylo. Důležité je, že jsme se dostali na první místo tabulky a to už do konce sezóny nepustíme.

 

ASM Dolní Loučky - Nejzbach Vysoké Mýto 1:7 (1:3)

Branky : 4. Šnédar (Seyfert) – 6. Rosůlek (Lipavský), 10. Lipavský (Jiráský), 13. Jiráský (Rosůlek), 23. Gerčák (Jiráský), 25. Štanglica (Šabata), 39. Jiráský (Gerčák), 39. Lipavský (Jiráský)

Nejzbach : Emrenberger (Šimon, Špinar) – Jeníček, Lištván, Štanglica, Šabata, Lipavský, Sekanina, Rosůlek, Jiráský, Gerčák, Židík

D.Loučky :  Večeřa (Tylč) – Urbánek, Seyfert, Šmída, Šnédar, Hoffmann, Selyvonenko, Hanuš, Malíř, Leasure

Diskuze

Nejbližší narozeniny

07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
13.07.2024 Petr Jeníček (41)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98153
Posledních 30 dnů: 236 | Posledních 7 dnů: 56 | Poslední den: 6

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne