1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Nejzbach si odvezl z Třince cenné tři body

Nejzbach si odvezl z Třince cenné tři body

Nejzbach v 17.kole 2.ligy-východ zavítal na palubovku exligového Třince, odkud si odvezli vysokomýtští futsalitsté tři body za výhru 3:4. Nejzbach po poločase prohrával 2:1, ale po přestávce převzal vedení na svojí stranu po brance Jaroslava Kubáta. Poté se Nejzbach dostal do vedení 2:4. Třinečtí, ale od 32. začali hrát power play, kterou dokázali využít ve 33.minutě brankou Barona. Nejzbach poté vystřídal brankáře a na hřiště se podíval David Šimon, který v závěrečných minutách předvedl několik dobrých zákroků a Nejzbach mohl slavit vítězství 3:4.

Z kabiny Nejzbachu po utkání : Jan Lištván : Včera těžké utkání pro nás, kdy jsme se museli obejít bez některých opor. Brzy jsme prohrávali 2:0, kde tyto branky jdou bohužel za mnou, hlavně ten druhý gól, když jsem ho nesmyslně vymyslel jako poslední hráč na půlce. Hra se postupně začala vyrovnávat a koncem poločasu jsme Třinec zmáčkli na jejich polovině, a pár vteřin před koncem vstřelil důležitý kontaktni gól Jenda Rosůlek.. Ve druhém poločase jsme začali soupeře presovat a dostupovat, což neslo své ovoce a diky dvěma brankam, Jardy Kubáta jsme otočili zápas ve svůj prospěch na 3:2 Jsem rád, že nám konečně vyšla standardní situace z rohového kopu, když Martin Šabata loboval obránce a já jsem to už nějak trefil.. Nutno dodat, že Třinec v závěru zápasu hrál výborně power play, kde si vytvořil 3 nebo 4 gólové příležitosti a my jen díky skvělému Šimonovi v bráně bereme důležité 3 body.. Chtěl bych poděkovat všem spoluhráčům za bojovnost a oddanost v této chřipkové epidemii.

 

SKP Ocel Třinec - Nejzbach Vysoké Mýto 3:4 (2:1)

Branky : 10. Przyczko (Buryan), 17. Baron, 34. Baron (Samek) – 20. Rosůlek (Gerčák), 23. Kubát, 31. Kubát (Gerčák), 34. Lištván (Šabata)

Nejzbach : Ehrenberger (Šimon -35min) (Špinar) – Vágner (C), Lištván, Šabata, Sekanina, Kubát, Gerčák, Rosůlek, Jiráský, Jeníček.

Třinec : Sikora (Kreželok) – Opluštil (C), Baron, Buryan, Kantor, T. Kisza, Przyczko, Samek

 

Diskuze

Nejbližší narozeniny

07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
13.07.2024 Petr Jeníček (41)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98159
Posledních 30 dnů: 227 | Posledních 7 dnů: 53 | Poslední den: 6

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne