1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Nejzbach si proti Třinci s chutí zastřílel

Nejzbach si proti Třinci s chutí zastřílel

Nejzbach se v 6.kole 2. ligy-východ utkal, ve šlágru kola, s exligovým Třincem. V utkání Nejzbach potvrdil roli favorita na výbornou a to výhrou 8:1. V zápase se hattrickem blýskl nejproduktivnější hráč týmu Lukáš Merkl. Do sestavy Nejzbachu se vrátil po zranění kapitán týmu Jakub Vágner. A Nejzbach včerejší výhrou potvrdil svojí kvalitu a pokračuje ve své cestě do Varta futsal ligy.

A jak zápas hodnotí Lukáš Merkl :

Zápas s Třincem můžeme hodnotit jenom pozitivně, od začátku hry jsme týmu, který se bude pohybovat v horních příčkách nastavili očekávání, kdo je tady doma a jakým směrem se bude zápas vyvíjet! Podařilo se nám po skvěle sehraném rohu vstřelit první branku a to nás dostalo na koně, sice přišel gol na 1:1, který bych řadil do kategorie náhodných...to ale bylo z strany hostů vše a my jsme byli střelecky při chuti a tomu napovídá i z cela jasný výsledek! Hosté skoro celou druhou půli hráli power play a musím uznat, že velice dobře, každopádně tak jak hráli dobře power play, my ji skvěle bránili a od všech kluků na hřišti byla jízda po prdeli, jak již je u nás v garáži zvykem! Povinné tři body jsou doma a jdeme se připravit na páteční výlet do Zlína, kde chceme opět plně bodovat! 

 

Nejzbach Vysoké Mýto - SKP Ocel Třinec 8:1 (4:1) 

Branky : 4. Merkl (Šabata), 11. Jiráský (Gerčák J.), 18. Lištván (Rosůlek), 19. Merkl, 27. Rosůlek (Merkl), 33. Šimon, 35. Gerčák (Šabata), 40. Merkl – 9. Kiszka (Buryan)

Nejzbach Vysoké Mýto : Šimon (Špinar) - Jeníček, Gerčák J, Lištván, Vágner, Rosůlek, Židík, Kubát, Jiráský, Šabata, Merkl, Lipavský.

SKP Ocel Třinec : Krenželok (Kloda) -  Samen, Baron, Buryan, Kiszka R., Očadlík, Przyczko, Kizska T.

 

Galerie k aktualitě

Diskuze

Nejbližší narozeniny

07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
13.07.2024 Petr Jeníček (41)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98165
Posledních 30 dnů: 223 | Posledních 7 dnů: 55 | Poslední den: 6

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne