1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Bláznivý zápas s Brnem Nejzbach zvládl za 3 body

Bláznivý zápas s Brnem Nejzbach zvládl za 3 body

Do Vysokého Mýta dorazil FC ATRAPS Brno, který měl v týmu hned dva Brazilce. Domácí tak vědli, že je nečeká vůbec jednoduchý úkol. 

KOMENTÁŘ

Viděli jsme dva diametrálně odlišné poločasy. První poločas byl nervózní a vyrovnaný z obou stran. V 5. minutě měl první velkou šanci brněnský Dias Azavedo, který trefil tyč Gerčákovi branky. V 11. minutě zase na druhé straně orazítkoval břevno domácí Lukáš Mach. Nejzbach to ale nemuselo mrzet a hned o minutu později prostřelil hostujícího brankáře mezi nohy Marek Vojtíšek. V 17. minutě se kolem domácích obránců dobře uvolnil Dias Azavedo a vyrovnal na 1:1. V 19. minutě měl Nejzbach 2 obrovské šance, aby šel do šaten s jednogólovým vedením. Nejdříve Marek Vojtíšek trefil břevno a z dorážky neuspěl ani Vítězslav Hrubý. První poločas tak skončil nerozhodně 1:1.

Druhý poločas se zcela vymknul kontrole. Ve 22. minutě se po krásné střele prosadil Vítězslav Hrubý, který o pár vteřin později zvýšil z penalty už na 3:1. Hned vzápětí ale krásnou střelou snížil Maksym Klympush. A od 28. minuty se začaly dít věci. Oba týmy se dopustily pěti faulů a začala přehlídka desetimetrových kopů. Nejdříve neuspěl domácí Jeníček, hned vzápětí neuspěl ani hostující Klympush. Po dalším faulu neuspěl ani Hrubý, ale nemuselo ho to mrzet a o pár vteřin později se z desetimetrového kopu už prosadil. Nejzbach tak vedl 4:2. Navíc dostal za protesty druhou žlutou kartu brněnský Da Silva a Nejzbach hrál v početní výhodě. Hned vzápětí se ale domácí dopustili dalších dvou faulů, ale ani další deítky Brna gólem neskončily. Následovala další desítka Nejzbachu, kterou s přehledem proměnil Vítězslav Hrubý. Ve 38. minutě se prosadil ještě Lukáš Mach a stanovil konečný výsledek 6:2.

Viděli jsme opravdu bláznivý zápas, který měl ale pro Nejzbach šťastný konec. Díky výhře stačí Nejzbachu v posledním kole získat jediný bod a ovládne celou soutěž. 

OHLASY:

Vítězslav Hrubý (Nejzbach) 

Zápas proti Atrapsu, který měl ve svém týmu dva šikovné brazilce jsme zvládli za 3 body, což byl náš cíl ale zápas jako takový se nám úplně nepovedl hlavně první poločas. Druhý poločas se nedá nazvat jinak než blázinec, oba týmy měli v 7. minutě po pěti faulech a poté začal festival desítek. Děkuji fanouškům, kteří opět vyprodali nejzbach arénu a doufám, že nás příští týden dorazí podpořit a společně uděláme poslední krok k vítězství.

 

 

Diskuze

Nejbližší narozeniny

07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
13.07.2024 Petr Jeníček (41)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98110
Posledních 30 dnů: 255 | Posledních 7 dnů: 61 | Poslední den: 9

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne