1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Nejzbach postupuje do regionálního čtvrtfinále

Nejzbach postupuje do regionálního čtvrtfinále

Regionální osmifinále poháru Nejzbach zvládl!

KOMENTÁŘ

Futsalisté Nejzbachu vyrazli v neděli do Dobrušky, kde proběhlo regionální osmifinále poháru. Nutno podotknout, že Nejzbach vyrazil ve značně omlazené sestavě a bez celé řady opor. I tak potvrdili vysokomýtští roli favorita. Do poločasové přestávky šli s pohodlným náskokem 3:0, když se dvakrát prosadil Michal Jiráský a jednou Vítězslav Hrubý. Ve 23. minutě přidal svůj druhý gól v utkání Vítězslav Hrubý a Nejzbach už vedl 4:0. Poté vysokomýtští trochu polovili a soupeř dvěma góly snížil, ale poté si po dalším gólu připsali Hrubý a Jiráský a oba tak zkompletovali hattrick a stanovili konečné skóre 6:2. 

OHLASY

Michal Jiráský (Nejzbach): Do Dobrušky jsme jeli v hodně improvizované sestavě, dostali příležitost mladí hráči a do sestavy se vrátil i mladík Semerád. Zápas jsme kontrolovali a v pohodě si došli pro vítězství. Soupeři patří dík za bojovnost, skvělou halu a celkovou organizací utkání.

Diskuze

Nejbližší narozeniny

07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
13.07.2024 Petr Jeníček (41)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98110
Posledních 30 dnů: 255 | Posledních 7 dnů: 61 | Poslední den: 9

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne