1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Nejzbach vyráží na palubovku Baníku

Nejzbach vyráží na palubovku Baníku

Vysokomýtští futsalisté ve 14. kole zajíždí na palubovku Baníku, se kterým v letošní sezóně zatím držíme stoprocentní bilanci.

Z kabiny Nejzbachu

Vysokomýtští futsalisté po prvních dvou nezdaech v Olomouci a Vyškově, přivítali v minulém kole Tango Hodonín doma a ve vyhroceném zápase zvítězili 11:4 a na tento výkon budou chtít navázat v dnešním utkání. Nejzbach se díky vítězství nad Tangem posunul na druhé místo hned za první Olomouc, která má bod náskok. Nejzbach se i nadále může pyšnit nejlepší obranou, když inkasoval pouze 41. branek. 

"V Ostravě se pokusíme navázat na výkon a také potvrzení 3 bodů ze zápasu s Hodonínem. S Baníkem máme zatím 100% bilanci, takže věřím, že ji dokážeme natáhnout, i když nám domácí jistě nedají nic zadarmo a budou se snažit povyskočit v tabulce výše, než se nyní nacházejí," řekl před utkáním nejprodutkivnější hráč Nejzbachu David Novák. 

Aktuálně od soupeře 

Baník dokáže potápit každého soupeře v tabulce, se ale nachází až na pátém místě na třetí Hodonín ztrácí pouhé čtyři body, což značí, jak tabulka je vyrovnána, a že každý zápas je nesmírně důležitý. Baník v minulém kole zavítal do Olomouce, kde domacím podlehl 5:9. Nejdproduktivnějším hráčem Baníku je Marek Maleňák, který si připsal 24 kanadských bodů za 13 branek a 11 asistencí. 

"Do Olomouce jsme jeli v šesti a z toho nám budou 2 hráči chybět, takže sestavu lepíme jak jen to jde. V následujícím přestupním okně budeme dělat maximum pro rozšíření kádru. A v pátek zkusíme vykouzlit sestavu, která získá body," řekl před zápasem trenér domácích Karel Murin. 

Diskuze

Nejbližší narozeniny

07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
13.07.2024 Petr Jeníček (41)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98110
Posledních 30 dnů: 255 | Posledních 7 dnů: 61 | Poslední den: 9

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne