1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Vítězný vstup do sezony! Nejzbach veze tři body z Olomouce

Vítězný vstup do sezony! Nejzbach veze tři body z Olomouce

Atraktivní zápas proti Olomouci s velkým množstvím šancí na obou stranách a skvělými zákroky brankářů nakonec zvládl Nejzbach! Za Nejzbach se postupně prosadil Michal Jiráský, Šimon Štanglica, Jakub Slavík, Libor Gerčák, poté znovu Šimon Štanglica a na konečných 6:2 dovršil Matouš Novotný.

 

Branky a nahrávky: 15:02 Jiráský (Mach), 25:58 Štanglica (Jeníček), 28:24 Slavík (Rajnoch), 32:18 Gerčák, 34:30 Štanglica, 35:04 Novotný (Štanglica) - 33:57 Skřivan (Šipka), 38:13 Skřivan (Šipka). Rozhodči: Molík - Štipčák. ŽK: Ráliš - Janečka R., Fialka, Skřivan, Šipka. ČK: Janečka R. Diváci: 124. Průběh utkání: 0:4, 1:4, 1:6, 2:6.

SKUP Olomouc: Janečka R. (Vykydal) - Janečka. M., Skřivan, Fialka, Šipka J., Šipka M., Oslzla. 

1. FC Nejzbach Vysoké Mýto: Gerčák (Špinar, Sůva) - Ráliš, Jiráský, Mach, Rajnoch - Jeníček, Štanglica, Novotný, Slavík - Dastych, Vágner, Novák. 

KOMENTÁŘ 

Vysokomýtší futsalisté se v prvních minutách spíše rozkoukávali, brankář Libor Gerčák musel hned v úvodu vytáhnout několik skvělých zákroků. Na konci prvního poločasu si ale slovo vzal Michal Jiráský, který po přihrávce Lukáše Macha, vstřelil první branku Nejzbachu v nové sezóně a stav utkání byl - 0:1. Hned na to se Olomouc snažila o vyrovnání, když v 17. minutě nastřelila pravou tyč branky Nejzbachu, a to bylo z prvního polačasu vše. 

V úvodu druhého poločasu pokračovala Olomouc ve velkém tlaku, ale v cestě olomouckých střelců znovu stál Libor Gerčák. V gólovou radost Nejzbachu bylo přetaveno přesné zakončení Šimona Štanglici, který zvýšil vedení Nejzbachu a stav utkání byl - 0:2. Poté se utkání maličko vyhrotilo, když Olomoučtí futsalisté obdrželi v rámci jedné minuty tři žluté karty. A tak se tentokrát o slovo přihlásil Jakub Slavík, který po skvěle kombinaci s Markem Rajnochem, zvýšill na - 0:3. To ale nebylo vše. Olomouc si v zápase několikrát pomáhala s brankářem na útočné polovině a Libor Gerčák toho náramně využil, když přes celé hřiště zvýšil vedení Nejzbachu, stav utkání - 0:4. S brankami se ale roztrhl pytel a Olomoučtí futsalisté využili svoji kombinaci a korigovali výsledek, a stav byl 1:4, branku vstřelil Skřivan. Šimon Štanglica ale byl při chuti, nejprve na půlce obral o míč brankáře domácích a míč dovedl až do prázdné branky - 1:5, to nebylo vše, hned na to připravil branku pro Matouše Novotného, který vstřelil svůj premiérový gól v dresu Nejzbachu - 1:6. Výsledek utkání poté upravil jediný domácí střelec Skřivan, který upravil na konečných - 2:6. Domácí na konci utkání obdržel ještě červenou kartu. O pobavení střídačky Nejzbachu a především Libora Gerčáka se postaral náhradní brankář Jan Špinar, který hned po svém nástupu vletěl do souboje s olomouckým hráčem a vypadalo to tak, že se běží do kabiny napít. Naštěstí z toho nebyla červená karta a ani obdržená branka a Nejzbach se mohl radovat z prvních letošních bodů. 

OHLASY PO UTKÁNÍ 

Michal Jiráský (1. FC Nejzbach Vysoké Mýto): „První utkání v Olomouci jsme zvládli výsledkově skvěle. Bylo důležité, že jsme vstřelili první branku. Na hřišti jsme se ještě dost hledali, ale věřím, že si to sedne."

Diskuze

Nejbližší narozeniny

07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
13.07.2024 Petr Jeníček (41)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98120
Posledních 30 dnů: 245 | Posledních 7 dnů: 62 | Poslední den: 4

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne