1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Nejzbach čeká důležité utkání

Nejzbach čeká důležité utkání

Vysomýtští futsalisté se dnes představí na domácí palubovce v rámci 15. kola VARTA futsal ligy proti Dynamu České Budějovice. Nejzbach bude hostům chtít oplatit porážku z prvního vzájemného utkání, ve kterém podlehl 3:6.

A co před zápasem řekli aktéři obou mužstev : 

Miroslav Semerád (trenér Nejzbachu) „Situace v tabulce se začíná dosti “přiostřovat”.Každé zaváhání může znamenat velké komplikace, proto si ho v domácím prostředí nemůžeme dovolit a musíme k zápasu přistoupit velice zodpovědně a sebevědomě, aby zůstali cenné body v Nejzbach aréně."

Jaroslav Kubát (kapitán Nejzbachu) „V pátek k nám zavítá celek Českých Budějovic, který měl možná až překvapivě dobrý start sezony. Proti řadě z nich se střetávám na velkém fotbale v Rakousku a tak si myslím, že hosté kompletní nepřijedou. I přesto nesmíme za žádnou cenu nic podcenit a utkání jednoznačně dotáhnout do vítězného konce. Měli bychom být kompletní a víme, že doma jsme silní. Ale určitě nám Budějovice nedají nic zadarmo."

Radim Pouzar (kapitán Dynama) „Do Vysokého Mýta pojedeme konečně získat nějaký ten bodík z venkovních palubovek. Čeká nás soupeř, který se herně i výsledkově zvedá. Snad se dokážeme adaptovat na specifickou halu a způsob hry, který domácí praktikují a budeme na konci utkání úspěšní."

 

Diskuze

Nejbližší narozeniny

07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
13.07.2024 Petr Jeníček (41)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98116
Posledních 30 dnů: 248 | Posledních 7 dnů: 59 | Poslední den: 6

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne