1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Nejzbach čekají velké zápasy se Slavií

Nejzbach čekají velké zápasy se Slavií

Vysokomýtské čekají v pátek a v sobotu dvě utkání se Slavií Praha nejprve v pátek áčko Nejzbachu od 20:00 a v sobotu od 10:00 sedmnáctka v semifinále Final four vyzve pražskou Slavii.

Stojí za připomenutí 

  • Pražská Slavia si z Mýta odvezla výhru naposledy v roce 2014. 

  • Nejzbach od 18.11. 2022 na domácí palubovce neporažen.

  • V brance Nejzbachu nastoupí Libor Gerčák, který si drží skvělou produktivitu, když na svém kontě má již osm bodů (2+6).

Z kabiny Nejzbachu

V kabině Nejzbachu rozhodně neprobíhá moct radosti po posledních dvou utkání především po posledním v Plzni, ke kterému se již nikdo, ale nechce vracet je to minulost a teď se musí všichni soustředit na další existenční zápas, tentokrát se Slavií. Nejzbach od nového roku posílil svůj kádr, když do týmu přišel Ondřej Matej a Jindřich Kučera, bývalý hráč fotbalové Jihlavy v dresu Nejzbachu už si připsal tři utkání, ve kterých má jednu branku a jednu asistenci. 

"Rádi bychom zapomněli na to co se stalo a ziskem bodů se chceme omluvit fanouškům a futsalovým příznivcům. Doufám, že na nás nezanevřou a přijdou nám pomoci do haly. Slavie má nějaká zranění a my toho budeme chtít využít a získat nějaké body," řekl před zápasem Michal Jiráský. 

Aktuálně od soupeře

Slavia prožívá letos velmi dobrou sezónu, když si nachází na čtvrtém místě tabulky se ziskem třicety bodů. První sezónu v roli hrajícího trenéra prožívá Zdeněk Sláma. Slavia v posledním utkání utrpěla porážku 1:4 s Chrudimí, když se musela obejít bez několika hráčů, když zranění provazí Radima Zárubu, Davida Jošta a Jana Křemena. Skvělou sezónu prožívá především Matúš Ševčík, který si ve čtrnácti utkáních připsal patnáct branek a dvanáct asistencí. 

"Ve Vysokém Mýtě nás nečeká nic lehkého. Mýto je v domácím prostředí velmi silné a nepříjemné, hru mají založenou na důrazu a v brance jim chytá stále výborný gólman Libor Gerčák, který navíc podporuje ofenzivu přesnými výhozy. Pro Mýto je teď každý zápas existenční, takže o motivaci z jejich strany určitě nebude nouze. V posledním kole v Plzni sice prohráli rekordním rozdílem, ale měli tam početně velmi slabou sestavu a museli nastoupit také jejich trenéři. Uvidíme, v jakém složení nastoupí proti nám, ale já čekám, že proti nám budou hrát s tou nejsilnější sestavou, kterou mají. My se musíme na připravit na těžký zápas a konečně v Mýtě vyhrát. Naposledy se nám to v lize podařilo v roce 2014," prohlásil před utkáním Martin Brychta.

U17 Final four 

Sedmnáctka Nejzbachu se dostala do Final four, které pořadají Žabinští Vlci Brno v Modřicích. V semifinále Nejzbach narazí právě na Slavii, se kterou v základní části remizoval 2:2. Slavia se bude opírat především o Lukáše Kuču, který už působí v A-týmu sešivaných, stejně jako Pavel Kuta, který působí už v A-týmu Nejzbachu. Vysokomýtští drží od 18.12. neporazitelnost, když vysokomýtští obrali o body Chrudim nebo Žabinské Vlky. 

"Předem bych řekl, že jsme ohromně šťastní za to, že jsme se do Final four dostali, protože kluci v posledních měsících udělali obrovský kus práce a futsalově se posunuli a nadále posouvají. V semifinále nás čeká pražská Slavia. Už v základní části jsme si ukázali, že se s ní nechá hrát vyrovnané utkání, když jsme remizovali 2:2. Teď budeme chtít postoupit, protože máme jediný cíl, a to mistrovskou trofej," řekl před Final four Petr Svoboda.

 

Diskuze

Nejbližší narozeniny

07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
13.07.2024 Petr Jeníček (41)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98096
Posledních 30 dnů: 297 | Posledních 7 dnů: 62 | Poslední den: 6

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne