1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Nejdůležitější zápas sezóny je tu

Nejdůležitější zápas sezóny je tu

Pátek se blíží a tím, také nejdůležitější zápas sezóny na domácí palubovce přivítáme Olomouc.

Stojí za připomenutí 

  • Nejzbach na Olomouc ztrácí a tímto utkáním by náskok mohl být pouze jednobodový. 

  • Olomouc má nejlepší útok v soutěži (108 branek) a Nejzbach má nejlepší obranu (51 branek).
  • V dresu Nejzbachu znovu nastoupí navrátilci do sestavy, jako Lukáš Merkl, který v prvním utkání vstřelil hattrick.

Z kabiny Nejzbachu

Do kabiny Nejzbachu se vrátili navrátilci do sestavy, a tím se hned uvolnila atmosféra v kabině a také na hřišti. A jak od všech posil uslyšíte každý má pouze jeden cíl a do konce sezóny všechny utkání vyhrát. Nejzbach se i nadále prezentuje výbornou obranou, když inkasoval pouze 51 branek, ale Libor Gerčák stíhá i útočit a v letošní sezóně má již na kontě jednu branku a osm asistencí. Nejproduktivnějším hráčem Nejzbachu je David Novák, který si připsal sedmnáct branek a pět asistencí. 

"V pátek přivítáme Olomouc a toto utkání rozhodne, jestli bude o vítězi východu rozhodnuto nebo v případě naší výhry dokážeme vše zdramatizovat a bude to napínavé do posledního kola. Již minulý týden jsem říkal, že naším cílem do konce sezóny je vše vyhrát a pak uvidíme, na co to bude stačit. Pevně věříme v naše páteční vítězství a chceme dostat Olomouc pod tlak před závěrečnými čtyřmi koly, kdy ji ještě čekají těžká utkání," řekl před utkáním Pavel Formánek, který si v utkání s Modřicemi připsal čtyři asistence.  

 "V pátek začínáme poslední čtvrtinu soutěže, ve které se bude lámat chleba. Naším jediným cílem je vyhrát všechny zbývající utkání a uvidíme na jaké umístění to bude stačit. Olomouc má velmi kvalitní mužstvo, ale se sestavou ve které bychom měli nastoupit věřím, že utkání zvládneme za tři body a dostaneme Olomouc pod tlak," řekl před nejdůležitějším zápasem sezóny Šimon Štanglica.

Aktuálně od soupeře 

Vysokoškolácí z Olomouce jsou momentálně na vítězné vlně, ve svém posledním utkání dokázali na domácí palubovce zdolat Vyškov 6:4. Olomoucká hra je založená především na Martinu Janečkovi a takéí na hře s brankářem. Olomouc v soutěži vstřelila nejvíce branek, a to rovnou 108. A nejproduktivnějším hráčem vysokoškoláku je právě Martin Janečka, který vede bodování celé soutěže za jednadvacet branek a čtyřiadvacet asistencí. 

"Po měsíci se opět utkáme s Mýtem a nečeká nás nic lehkého. Chceme podat kvalitní, koncentrovaný výkon a věříme ve 3 body. Domácí přivedli několik nových jmen, tak uvidíme, co to přinese. Bude to náročný zápas, který bude z obou dvou stran vyhecovaný. Jedeme tam s pokorou a vše se ukáže na palubovce. Ať už to dopadne jakýmkoli výsledkem, bude to určitě pro diváky velmi atraktivní utkání," řekl před zápasem vedoucí Olomouce Jakub Řičica. 

Diskuze

Nejbližší narozeniny

22.04.2024 Marek Vojtíšek (22)
07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98052
Posledních 30 dnů: 330 | Posledních 7 dnů: 50 | Poslední den: 4

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne