1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Nejzbach rozstřílel Hodonín 11:4

Nejzbach rozstřílel Hodonín 11:4

Nejzbach ve třináctém kole přivítal na domácí palubovce Tango Hodonín, tento zápas byl už od začátku vypjatý, protože s Hodonínem nemáme dobré vztahy a bylo to takové derby. A Nejzbach tento zápas zvládnul úplně skvěle, a to výhrou 11:4.

Branky a nahrávky: 11:51 Novák (Rajnoch), 13:05 Novák (Lipavský), 20:58 Brychta (Ráliš), 22:20 Štanglica (Gerčák), 32:04 Velinský, 32:33 Velinský (Vojtíšek), 33:57 Vojtíšek (Štanglica), 34:17 Štanglica, 35:19 Velinský (Novotný), 36:36 Novák, 38:35 Velinský (Gerčák) - 05:36 Šebesta (Čech), 12:42 Šebesta (Sopůšek), 20:13 Ťok (Sopůšek), 39:19 Šebesta (Křivák) Rozhodči: Rygl - Slanina. Diváci: 200. Průběh utkání: 0:1, 1:1, 1:2, 2:2, 2:3, 11:3, 11:4.

1. FC Nejzbach Vysoké Mýto: Gerčák (Špinar) - Novák, Rajnoch, Lipavský, Štanglica, Brychta, M. Ráliš, Novotný, Velinský, Vojtíšek.

Tango Hodonín: Parobek (Hanzlík) - Sopůšek, Čech, Varmuža, Šebesta, Beneš, Ťok, Křivák.

KOMENTÁŘ 

Už od začátku utkání bylo jasné, že to bude emotivní zápas a hned to také bylo znát. První ale udeřil Hodonín, když se v 6. minutě prosadil Šebesta. Nejzbach poté byl aktivnější a několik gólových šancí neproměnil. Ve 12. minutě už bylo vyrovnáno, protože David Novák, skvěle propálil vše co mu stálo v cestě. Jenže Hodonín se hned znovu dostal do vedení, když Šebesta vstřelil svůj druhý gól v utkání. David Novák, ale byl při chuti a pálil ostrými a ve 14. minutě svoji tipickou střelou znovu vyrovnal. Před koncem poločasu byl úmyslně do hlavy zasažen Ťokem, Šimon Štanglica a z toho pramenila, žlutá karta pro Matouše Novotného. Nic víc se v prvním poločase nestalo a do kabin se šlo za nerozhodného skóre. Druhý poločas začal pro vysokomýtské hráče šokem, protože po patnácti sekundách se Hodonín po brance Ťoka dostal do vedení. Reakce Nejzbachu byla, ale velmi rychlá a Michal Brychta vyrovnal skóre na 3:3. A Nejzbach poté mohl slavit, protože poprvé v utkání se dostal do vedení, když po příhrávce Gerčáka, skvěle zakončil Šimon Štanglica. Od 33. minuty, si ale zápas vzal do režie Adam Velinský, nejprve potrestal chybu Hodonína a Nejzbach měl už dvougólový náskok, ale Adam Velinský hned na to předvedl velkou parádu, když vymetl šibenici branky Parobka, a že to byla trefa opravdu skvělá a vysokomýtští vedli již 6:3. Hodonín poté zkoušel štěstí v power-play, hru bez brankáře, ale skvěle potrestal Marek Vojtíšek, který si připsal první trefu za A-tým Nejzbachu. Nejzbach ale neměl dost a na 8:3 zvyšoval Šimon Štanglica. A ve 36. minutě Adam Velinský znovu vstřelil gól a svůj první hattrick v áčku Nejzbachu a haĺa už začala skandovat deset a také se dostala, protože David Novák proměnil penaltu a Nejzbach vedl 10:3. Vysokomýtští, ale ještě jednou udeřili, když Libor Gerčák si připsal druhou asistenci v utkání a branku připravil komu jinému než Adamu Velinskému, který vstřelil svůj čtvrtý gól v utkání. Hosté poté upravili ještě skóre, když Špinara překonal Šebesta. 

OHLASY PO UTKÁNÍ 

David Novák (1. FC Nejzbach Vysoké Mýto): "Odehráli jsme velmi bojovný zápas, který se musel divákům vzhledem ke konečnému skóre líbit. V první půli jsme si museli dvakrát dotahovat, v té druhé jsme hned po patnácti vteřinách inkasovali, ale jsem rád, že nás to nepoložilo, ba naopak nás to nakoplo, začalo nám to tam konečně padat a protrhli jsme střelecké trápení z posledních zápasů. Pochvalu zaslouží celý tým za koncentrovanost a bojovnost až do konce, takhle by to od nás mělo vypadat každý zápas. Děkuji všem divákům, že nás přišli opět v hojném počtu povzbudit a získat tři body. Jo, a ta 11°, na které jsme se po zápase sešli, byla vynikající."

Diskuze

Nejbližší narozeniny

22.04.2024 Marek Vojtíšek (22)
07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98052
Posledních 30 dnů: 330 | Posledních 7 dnů: 50 | Poslední den: 4

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne