1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Souboj o první místo

Souboj o první místo

Další z atraktivních utkání této sezóny je před námi. Již dnes totiž Nejzbach zajíždí na palubovku lídra soutěže, a to Baníku Ostrava, který drží zatím stoprocentní bilanci. Boj o čelo tabulky začíná ve 20:00 v Ostravě na Dubině.

Stojí za připomenutí 

  • Baník vstřelil nejvíce branek v soutěži 17 a Nejzbach je nejlepší bránící celek, když obdržel pouze 8 branek.

  • Pokud dnes Nejzbach zvítězí dostane se do čela tabulky. 

  • Libor Gerčák si drží nadále v průměru bod na zápas, když má na svém konté jednu branku a dvě asistence.

Z kabiny Nejzbachu 

Vysokomýtší futsalisté jedou na Baník povzbuzení po posledním zápase, když na domácí palubovce porazili Hodonín 5:3. Nejzbach v utkání diktoval tempo a Hodonín převážně sázel na brejkové situace. V zápase se dokázal dvakrát prosadit David Novák a po jedné brance si připsali Matouš Novotný, David Ráliš a Šimon Štanglica, který společně s Davidem Novákem je nejproduktivnější hráč Nejzbachu. Nejzbach na Baníku bude chtít uspět za tři body a dostat se tak na první pozici v tabulce, a na té v nejlepším případě zůstat až do konce soutěže.

"V pátek nás čeká další těžké utkání tentokrát na Baníku, který se v soutěži zatím prezentuje velmi dobře a je na vítězné vlně. My se budeme chtít prezentovat zodpovědným a pracovitým výkonem. Věřím že utkání zvládneme a odvezeme si důležité tři body," vzkázal Libor Gerčák. 

Aktuálně od soupeře

Baník Ostrava do letošní sezóny vstoupil nejlépe jak mohl, nejprve na domácí palubovce porazil Vyškov 6:4 a Modřice 5:0 a poté dokázal po skvělém obratu zvítězit také v Olomouci 6:5. Baník před sezónou posílil o hráče Jeseníku a Vítkovic, a tak rozhodně bude chtít, jako všichni ostatní zabojovat o postup do 1. Futsal ligy. 

„V neděli jsme si užili obrat v Olomouci, ale už od pondělního tréninku se soustředíme na Mýto. Soupeř přijede s reprezentačním gólmanem, takže jako každé kolo nás čeká těžká šichta. Ale budeme připraveni porvat se o vítězství,“ vzkázal trenér Ostravanů Karel Murin.

Sestava FC Baník Ostrava z minulého utkání:

Bortlík - Maleňák, Potůček, Polášek, Válek, Krakovčík, Bůžek, Dziuba, Derík, Stachel. 

Diskuze

Nejbližší narozeniny

07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
13.07.2024 Petr Jeníček (41)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98096
Posledních 30 dnů: 297 | Posledních 7 dnů: 62 | Poslední den: 6

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne