1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Nejzbach bude o další body bojovat na palubovce Vyškova

Nejzbach bude o další body bojovat na palubovce Vyškova

Vysokomýtští futsalisté míří do Vyškova, kde se utkají s tamním klubem SK Amor Kloboučky Vyškov. Soupeř se také netají ambicí postoupit, a tak nás čeká rozhodně zajímavé utkání. Zápas začíná v sobotu 16. října ve 20 hodin.

 

Stojí za připomenutí 

  • Potkají se dva týmy, které se netají ambicí zabojovat o postup do 1. Futsal ligy.

  • Nejzbach první kolo zvládl a z palubovky Olomouce přivezl plný počet bodů po výhře 6:2. 

  • Nejproduktivnějším hráčem Vyškova je Ondřej Nový s bilancí 2+1. V dresu Nejzbachu kraluje třibodový (2+1) Šimon Štanglica

Z kabiny Nejzbachu 

Vyskomýtší futsalisté zažili parádní vstup do druholigové sezóny, když vyhráli v Olomouci 6:2. V zápase předváděl parádní výkon Šimon Štanglica, který se blýskl třemi body za dvě branky a jednu asistenci. A také nesmíme opomenout kapitána týmu a navrátilce do sestavy Nejzbachu Libora Gerčáka, který se předvedl několika skvělými zákroky proti soupeři a navrch k tomu přidal také branku, když se trefil přes celé hřiště do prázdné branky soupeře, 

Nejzbach čeká druhé utkání v řadě na palubovce soupeře, a co nám k druhému utkání řekl Libor Gerčák „První ligové kolo se nám výsledkově vydařilo, ale herně to ještě nebylo úplně ono. Do Vyškova ale jedeme s cílem bodovat a chceme soutěž začít šesti získanými body ze hřišť kvalitních týmů, které se netají ambicí poprat se o postup do 1. Futsal ligy. Na zápas se musíme kvalitně připravit, především na obrannou fázi, ve které máme mezery, a pokud si v zápase vytvoříme šance musíme je proměňovat, aby skóre mohlo vypadat ještě lépe než v prvním utkání."

Aktuálně od soupeře 

V prvním kole Vyškov zajížděl na horkou půdu do Baníku Ostrava, kde také velmi dobře začal, když Mikeš využil nástřel Nového. Jenže to bylo ze strany Vyškova v prvním poločase vše a Baník si vybudoval do poločasu vedení 3:1. Ve druhém poločase nejprve Baník zvýšil na 4:2. Futsalisté Vyškova ale nepoložili zbraně a utkání zdramatizovali  po dvou brankách v krátkém sledu ukazovala světelná tabule skóre 4:3. Baník si ale vítězství pohlídal a v utkání zvítězil 6:4. Kouč Vyškova Ladislav Štrublík byl po zápase ke svým hráčům hodně kriticky „Výkon nebyl dobrý a musíme se hodně zlepšit, protože toto by na našeho dalšího soupeře z Mýta nestačilo. Baníku bych chtěl pogratulovat k výhře a popřát jim vše nejlepší do sezóny."

Na první domáci zápas se ale Vyškov velmi těší „Chceme se výhrou nakopnout a zapomenout na nepovedené utkání s Baníkem. Čeká nás velmi kvalitní soupeř s hráči, kteří mají zkušenosti z první ligy. Velkou oporou a hvězdou je Libor Gerčák. Doufám, že přijde plná hala našich fanoušků a dotlačí nás ke třem bodům,“ pronesl Ladislav Štrublík hlavní trenér Vyškova.

Hvězda v týmu soupeře

Tomáš Horváth.  Dvaavacetiletý bývalý hráč Tanga Hodonín, se přesunul do Vyškova, kde patří mezi hlavní opory týmu. Letošní sezónu začal na hřišti Baníku jednou vstřelenou brankou, i když on patří především mezi nahrávače a góly pro spoluhráče raději připravuje. Hovoří za to i čísla, když v sezóně 2019/20 zaznamenal deset asistencí a pouze jednu vstřelenou branku. 

Sestava SK Amor Klouboučky Vyškov z minulého utkání:

Vrba (Maryšler) - Nový,Mikeš, L.Němec, P.Němec, Rozehnal, Horváth, Tichý, Handlíř, Obruča, Ševčík. 

Diskuze

Nejbližší narozeniny

07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
13.07.2024 Petr Jeníček (41)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98090
Posledních 30 dnů: 316 | Posledních 7 dnů: 62 | Poslední den: 5

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne