1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Nejzbach představuje trojici nových hráčů

Nejzbach představuje trojici nových hráčů

Nejzbach vítá rovnou tři posily, když k nám z FK Chrudim míří Adam Velinský, který bude působit v U19 Nejzbachu. A teď si pojďme představit dvě posily do A-týmu, kterými jsou Marek Rajnoch a David Ráliš také z FK Chrudim.

A tak si pojďme představit nové posily a také si můžete přečíst první slova posil Nejzbachu po svém přestupu:

Adam Velinský do Nejzbachu přestupuje z FK Chrudim, během loňské sezóny už působil v Nejzbachu, když s U17 vybojoval bronzovou medaili na final four v Chomutově. 

„Tak já jsem moc rád že jsem mohl přestoupit do Nejzbachu, myslím si že minulá sezóna nám vyšla výborně, i když jsme chtěli vyhrát titul, tak si ale myslím, že za třetí místo jsme všichni rádi. Měli jsme výbornou partu, taky to bylo pak vidět na hřišti, jak jsme si všichni rozuměli. A já doufám, že ta příští sezóna bude stejná, jako ta předešlá, i když si myslim, že to bude ještě těžší než to bylo a byl bych rád, kdybychom se dostali to final four,“ uvedl Adam Velinský po přestupu do Nejzbachu.

Marek Rajnoch do Nejzbachu míří z FK Chrudim, během loňské sezóny působil v Chrudimi, když s U19 postoupil do final four v Heřmanově Městci, do kterého nenastoupil, ale svůj podíl na stříbrné medaili rozhodně má. Během sezón 2017 a 2019 zaznamenal celkem osm startů v reprezentaci U19 a letos si poprvé vyzkouší mužský futsal a to v Mýtě. Půjde ve stopách svého otce, Daniela Rajnocha? To se už brzy dozvíme. 

„S přestupem do Nejzbachu jsem spokojený a jsem za něj moc rád. Jelikož už nemůžu hrát dorosteneckou ligu a s futsalem jsem chtěl pokračovat, přemýšlel jsem kam dál. V Chrudimi bych to časově nezvládal a myslím si, že bych tam ani nedostával tolik příležitostí. Navíc v Mýtě mám i část své rodiny a hrál tu můj otec, takže to tady do určité míry znám. Znám tu i pana trenéra Brychtu a kluky z dorosteneckých soutěží, takže jsem rád že tu nebudu úplně sám. Myslím si že Mýto patří do první ligy a doufám, že se nám povede postoupit a že budeme předvádět výborné výkony, které se budou divákům líbit a bude chodit vyprodaná hala,“ uvedl Marek Rajnoch po přestupu do Nejzbachu. 

David Ráliš do Nejzbachu také míří z FK Chrudim. V minulé sezóně už ale oblékal dres Nejzbachu, když sbíral starty v U17, se kterou se podíval na final four do Chomutova, ale také působil v U19. V nadcházející sezóně ale přidá první sezónu v A-týmu Nejzbachu. 

„Na přestup říkám, že to pro mě bylo skvělý, protože měl Nejzbach zájem, abych přestoupil. Beru to jako super krok v mé futsalové kariéře. Jsem dost rád, že mohu hrát za Nejzbach, protože tu mám spostu kamarádů a také nás trénuje trenér Brychta, což byl i jeden z důvodů, proč jsem chtěl přestoupit. Doufám, že dostanu šanci ve druhé lize v A týmu. Určitě můj největší cíl by bylo pomoci Nejzbachu na vrácení se do první ligy. Také mohu hrát ještě za u 19. Tam bych si přál, abychom postoupili do Final Four, kde bychom ho vyhráli. Chtěl bych to, jelikož nám doma chybí jen zlatá medaile.  A v poslední řadě bych si chtěl zahrát s mým bráchou,“ prozradil David Ráliš.

 

 

Diskuze

Nejbližší narozeniny

07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
13.07.2024 Petr Jeníček (41)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98096
Posledních 30 dnů: 297 | Posledních 7 dnů: 62 | Poslední den: 6

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne