1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

hrát někde jinde nemám zájem, říká Lukáš Mach. který pokračuje

hrát někde jinde nemám zájem, říká Lukáš Mach. který pokračuje

Lukáš Mach bude dres Nejzbachu oblékat i v příští sezóně. Do Nejzbachu přišel během loňské sezóny, ve které naskočil do devíti utkání a připsal si pět branek a dvě asistence k tomu. Na začátku letošního roku získal cenu hráč desetiletí v FC MAS Táborsko.

Jak jsi se k futsalu dostal a připadala v úvahu jiná varianta, než pokračování v Nejzbachu? 

Futsal jsem začal hrát díky mému kamáradovi Petru Jeníčkovi, s kterým jsme se domluvili na mém angažmá v Nejzbachu. V Nejzbachu budu pokračovat a jinde hrát nemám zájem. 

Futsal jsi začal hrát teprve loni, jaké to bylo zvyknout si na palubovku? 

Jsem těžší kategorie a časté změny směru a neustálý pohyb po tvrdém povrchu přinesly určitě začátečnické potíže, jako jsou bolesti kolen a zadních stehenních svalů, ale postupem času jsem si zvykl a tělo mně dovolilo dále hrát. 

Ve fotbale máš za sebou velmi povedené angažmá v Táborsku, jak na toto angažmá vzpomínáš? 

Moje působení v Táborsku bylo mým vrcholem a bylo to moc hezké období. Rád na něj vzpomínám, byli jsme dobrá parta, která makala do roztrhání těla (smích).

Kádr Nejzbachu se hodně změní, vmímáš to?

Jsem v Nejzbachu chvilku a změny cítím jako potřebný krok k dalšímu posunu. Kdyby se nic nezměnilo, bylo by to špatně a věřím v přínos všech nastávajících změn. 

Dáváš si do nadcházející sezóny nějaké ambice? 

Pro kolektiv si přeju, aby byla dobrá parta, která je disciplinovaná a tahá za jeden provaz, což mně v minulé sezóně chybělo. Osobně chci pomoci Nejzbachu co nejvíc to půjde. Přeci jen ty roky a váha už nejsou ideální, ale je potřeba stále pracovat a makat, poté se dříve či pozdějí dostaví výsledky.

A na závěr, chtěl bys něco vzkázat fanouškům? 

To co jsem zažil na Nejzbachu bylo úžasné, ze strany fanoušků a lidí co se kolem futsalu motají. Hlavně zápas se Slavií doma bylo jedno velké euforium ze strany fanoušků a hráčů. Chci jim poděkovat a říci, že pokud nás budou podporovat nadále v takovém počtu, budeme s týmem a realizačním týmem dělat co můžeme, abychom jim oplatili jejich přízeň. 

Diskuze

Nejbližší narozeniny

22.04.2024 Marek Vojtíšek (22)
07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98057
Posledních 30 dnů: 326 | Posledních 7 dnů: 53 | Poslední den: 5

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne