1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Libor Gerčák se vrací do Nejzbachu

Libor Gerčák se vrací do Nejzbachu

Do Nejzbachu se po dvou sezónách strávených v dresu Sparty vrací reprezentační brankář Libor Gerčák. Libor Gerčák během působení ve Spartě dokázal vybojovat mistrovský pohár, pohár SFČR a zachytal si UEFA FUTSAL CHAMPIONS LEAGUE.

Libor Gerčák je v českém futsale jako Petr Čech v českém fotbale. Patří mezi nejlepší brankáře v Česku. 20. června roku 2018 Libor Gerčák po konci Nejzbachu ve VARTA futsal lize zamíříl do Sparty Praha, kde zažil se Spartou dosavaď nejlepší roky klubu. Géra se ale v letošní sezóně nešťastně zranil na kvalifikaci v Portugalsku a od té doby už dres Sparty nenávlekl. 

Libor Gerčák v reprezentaci odchytal 168 utkání, během kterých si přípsal 5 branek. Jen toto dokazuje, jakou posilu Nejzbach získal do svých brankářských řad. V nejvyšší futsalové soutěží odchytal  418 utkání, ve kterých získal neuvěřitelných 107 kanadských bodů za 28 branek a 79 asistencí, na brankáře skvělé číslo. 

Níže v odkazu najdete branku Libora Gerčáka, kterou vstřelil 28.3. roku 2013 na kvalifikaci ME proti Bělorusku. V následujících dnech se můžete těšit na rozhovor se samotným reprezentačním brankářem a nebo na ohlasy GM a trenéra Nejzbachu k příchodu Libora Gerčáka. 

https://www.youtube.com/watch?v=LsiuHGyPJZQ

VÍTEJ ZPĚT GÉRO !!!

 

Diskuze

Nejbližší narozeniny

22.04.2024 Marek Vojtíšek (22)
07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98057
Posledních 30 dnů: 326 | Posledních 7 dnů: 53 | Poslední den: 5

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne