1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Michal Jiráský pokračuje v Nejzbachu

Michal Jiráský pokračuje v Nejzbachu

Vedení klubu se domluvilo s Michalem Jiráským na jeho pokračování v Nejzbachu. Michal Jiráský se v loňské sezóně stal nejproduktivnějším hráčem týmu, když v šestnácti utkání získal devatenáct kanadských bodů za 9 branek a 10 asistencí. A co Michal Jiráský říká o svém pokračování v Nejzbachu se dozvíte v kratším rozhovoru s ním.

V příští sezóně budeš i nadále oblékat dres Nejzbachu, připadala v úvahu i nějaká jiná možnost?

Nějaká možnost byla, ale vůbec jsem ji neřešil. Mluvil jsem s trenérem Brychtou a s Petrem Jeníčkem. Moc se mi líbí jejich vize a cesta kterou chtějí jít.

V příští sezóně nastoupíme ve 2.lize-východ, jaké si dáváš cíle?

Vždycky je potřeba mít nejvyšší cíle. Vím ale, že spousta kluků, nakoukne do dospělého futsalu poprvé a že tým bude celkově mladý. Takže cíl je zapracovat do týmu mladé hráče a vytvořit partu, která bude táhnout za jeden provaz na hřišti i v kabině.

V nadcházejícím ročníku bys měl plnit roli lídra nejen na hřišti, ale i v kabině jak tuto roli vnímáš?

Je celkem úsměvné, že ve 26 letech patřím na tréninku mezi ty nejstarší. I já se pořád učím, ale pokud budu moct nějaké zkušenosti předat mladým, bude to super.

Nejzbach už začal trénovat, ale letní příprava by měla začít až na začátku srpna, jak se na ni těšíš?

Je super, že se i teď potkáváme v hale, každý pohyb nám prospívá a máme možnost natrénovat alespoň nějaké základní kombinace. Abychom se v začátku přípravy mohli věnovat standartním situacím atd. a nemuseli se učit úplně základy.

A na závěr, chtěl bys něco vzkázat fanouškům?​​​​​​​

Nejzbach měl vždy nejlepší fanoušky v republice. Věřím že právě teď, po pádu, za námi budou stát a budou mít trpělivost. Dlouhodobým cílem, nás všech, je stabilizovat kádr a dostat Nejzbach tak kam patří.

Diskuze

Nejbližší narozeniny

22.04.2024 Marek Vojtíšek (22)
07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98048
Posledních 30 dnů: 345 | Posledních 7 dnů: 54 | Poslední den: 6

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne