1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Existenční utkání dnes proti Helasu

Existenční utkání dnes proti Helasu

Nejzbach v rámci 19. kolo VARTA futsal ligy čeká na domácí palubovce existenční utkání proti Helasu Brno. Vysokomýtští se momentálně nachází na předposlední pozici v tabulce, kde rozhodně nechtějí zůstat a důležitý krok budou chtít udělat již dnes, proti Helasu Brno.

A co před zápasem zápasem řekli aktéři obou mužstev: 

Jaroslav Kubát, hráč Nejzbachu: „Helasu se letos poměrně daří, primárně jim hraje zkušenější čtyřka s Davidem Cupákem a Jirkou Mužíkem. Je vidět, že tam v týdnu asi trénují a je na nich vidět herní progres. Pevně věřím, že především jejich mladší lajna bude mít v naší specifické hale dost problémů s naší nátlakovou hrou a že konečně vyhrajeme. K tomu ale musíme přidat kromě nasazení i kýžené branky. Zvu všechny naše příznivce do haly."

Miroslav Semerád, trenér Nejzbachu: „Máme před sebou existenční zápas a já doufám, že hráči, kteří do něj nastoupí si uvědomí důležitost tohoto utkání a podle toho k němu přistoupí. Nemůžeme si ho přijít zahrát, ale odbojovat, nic jiného nám již nezbývá."

Zbyněk Špička, hráč Helasu: „Zápas s Mýtem je pro nás stěžejní ohledně boje o udržení šesté příčky v tabulce. Pro Vysoké Mýto je tenhle zápas neméně důležitý, protože jsou namočení v sestupovém pásmu. Očekáváme nelítostný boj o každý metr palubovky a budeme si chtít odvést do Brna všechny body.”

 

FOTO: Helas Brno

Diskuze

Nejbližší narozeniny

22.04.2024 Marek Vojtíšek (22)
07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98057
Posledních 30 dnů: 326 | Posledních 7 dnů: 53 | Poslední den: 5

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne