1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Zítra televizní duel s Českou Lípou

Zítra televizní duel s Českou Lípou

V předehrávce 17.kola VARTA futsal ligy nastoupíme na domácí palubovce proti České Lípě, která se nachází na osmé pozici v tabulce s dvanácti body, stejně jako domácí Nejzbach. První vzájemný duel dopadl lépe pro vysokomýtské futsalisty, když ve futsalové válce zvítězili 2:3. A tak neváhejte a rozhodně doražte podpořit Vysokomýtské futsalisty v pondělí v 19:30 do haly, půjde o hodně a bude VÁLKA.

A co před zápasem řekli aktéři obou mužstev : 

Lukáš Merkl (hráč Nejzbachu) „V pondělí nás čeká další domácí zápas, navíc s týmem, který má stejně bodů jako my, takže nic jiného než 3 body nebereme! Po blamáži doma s Budějovicemi, jsme si nějaké věci vyjasnili a věřím, že se zase vrátíme k naší jednoduchý a tvrdý hře. Nejzbach hraje v televizi, což jak jsme si mohli všimnout se pan Klier nemůže dočkat a nás všechny čeká svátek futsalu, a proto zvu nadšence tohoto sportu k televizním obrazovkám a hlavně do naši Nejzbach garáže!"

Karel Kruliš (trenér Démonů) „V pondělí nás čeká velmi těžké utkání, pevně věřím že se na něj nachystáme dobře.Jsme na tom stejně bodově jako soupeř tak si myslím že to bude opět vyrovnané utkání a rozhodovat budou maličkosti."

Diskuze

Nejbližší narozeniny

22.04.2024 Marek Vojtíšek (22)
07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98057
Posledních 30 dnů: 326 | Posledních 7 dnů: 53 | Poslední den: 5

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne