1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Nejzbach sestupuje

Nejzbach sestupuje

Nejzbach po včerejší porážce 7:8 opouští 1. Futsal ligu a vedení Nejzbachu čeká v nejbližších dnech rozhodování o budoucnosti klubu.

KOMENTÁŘ 

Všichni v Mýtě si uvědomovali důležitost utkání, jenže Nejzbach vůbec nezastihl první poločas, ve kterém si hosté z Mělníka dělali z obrany domácích trhací kalendář. Nejzbach v prvním poločase zlomila především sedmnáctá minuta, ve které hosté vstřelili tři branky. Nejzbach se do poločasu snažil korigovat z desetimetrového kopu jenže hosté vzápětí znovu udeřili a do kabin se šlo za stavu 2:6. 

O poločase v kabině Nejzbachu proběhla menší bouře a ve druhém poločase bylo znát vyšší nasazení. Nejzbach se v utkání opíral především o tři hráče, a to Jiráský, Novák a Stránský ty se snažili strhnout celý tým a víceméně se to i dařilo, když ve 37. minutě David Novák srovnal skóre na 6:6 v hale proběhla obrovská radost. Nejzbach hned na to se mohl dostat do vedení jenže obrovskou šanci neproměnil, a tak přišla na řadu power-play, kterou hosté potrestali dvěma brankami do prázdné. Domácí Nejzbach poté ještě stihl snížit, ale to bylo vše a Nejzbach, tak po roce znovu opouští 1. Futsal ligu. 

OHLASY PO UTKÁNÍ 

Michal Jiráský (1. FC Nejzbach Vysoké Mýto): "První poločas to byla od nás tragédie, nevím jestli jsme byli nervózní, nebo se nám nechtělo, ale bylo to hrozný. V kabině jsme si vše vyříkali a druhý poločas hrál jiný tým. Dokázali jsme stáhnout rozdíl čtyř branek a za stavu 6:6 jsme museli přejít k powerplay, bohužel jsme po hloupé chybě dostali rozhodující branku.."

Jakub Němec (Olympik Mělník): „Zapas jsme si udělali složitý sami až do konce. V 1.poločase jsme sice vedli 5:1, ale měli jsme dat dalších asi 5 nebo 6 gólu. Ve druhé půli de Nejzbach zázračně vzchopil, naopak my jsme asi mysleli, že je rozhodnuto i přesto, že jsme si říkali, ať si na to dáme pozor a makáme dal. Jsem ale rad za 3 body, i přes nepovedený druhy poločas.”

Diskuze

Nejbližší narozeniny

07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
13.07.2024 Petr Jeníček (41)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98090
Posledních 30 dnů: 316 | Posledních 7 dnů: 62 | Poslední den: 5

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne