1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Nejzbach ožívá

Nejzbach ožívá

Nejzbach v pátečním utkání zvítězil v dramatickém a existenčním utkání 10:8 nad Olomoucí, za zmínku stojí především skvělý Stránský a Gerčák.

Branky a nahrávky: 6. Formáček (Gerčák), 9. Jiráský (Gerčák), 10. Stránský (pen.), 18. Kočiš (vla.), 19. Stránský (Kučera), 24. Kučera (Stránský), 30. Novotný (Kuta), 34. Stránský (Janoušek), 38. Jiráský (Janoušek), 40. Gerčák – 8. Mates (vla.), 10. Kočiš (Janečka), 17. Lapčík (Šipka), 30. Šipka (Brázdil), 31. Janečka (Kočiš), 32. Brázdil (Kočiš) 34. Janečka (Šipka), 40. Janečka Rozhodči: Kliner, Čep - Rygl Diváci: 315. 

1. FC Nejzbach Vysoké Mýto: Gerčák (Špinar) – Stránský, Jiráský, Mach, Kuta, Palatka, Formáček, Mates, Janoušek, Vojtíšek, Novotný, Kučera

SKUP Olomouc:  Janečka – Šipka, Lapčík, Tilkeridis, Kmínek, Brázdil, Kočiš, M. Janečka, Fialka

KOMENTÁŘ 

Vysokomýtští futsalisté ožívají, a tím pádem stoupá naděje na záchranu v 1.Futsal lize. Olomouc ve vysokomytské hale byla poražena 10:8. Především po skvělém výkonu Gerčáka, který si v utkání připsal jednu branku a dvě asistence, a to před utkáním nebylo jisté jestli bude moct nastoupit i tak se předvedl skvělý výkon. O góly v utkání nebyla nouze a to především díky ofenzivní hře obou týmů a power-play Olomouce, která hru s brankářem praktikovala celé utkání. Nejzbach se na tuto hru, ale dokázal připravit a utkání zvládl, i když hosté nedali výhru zadarmo.

OHLASY PO UTKÁNÍ 

Michal Jiráský (1. FC Nejzbach Vysoké Mýto): "Zápas s Olomoucí jsme zvládli a bereme tři body. Bohužel jsme si ho sami zkomplikovali a byl to boj do posledních chvil. Jsem rád, že jsme se plnohodnotně dostali do bojů o záchranu. Škoda velmi překvapivého výsledku v Lípě."

Jakub Řičica (SKUP Olomouc): "Pátečním zápasem jsme si zkomplikovali boj o záchranu a play off. Osmnáct bodů je ještě ve hře. Je to jenom na nás."

Diskuze

Nejbližší narozeniny

22.04.2024 Marek Vojtíšek (22)
07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98057
Posledních 30 dnů: 326 | Posledních 7 dnů: 53 | Poslední den: 5

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne