1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Sedmnáctka Nejzbachu bojuje o velký úspěch

Sedmnáctka Nejzbachu bojuje o velký úspěch

Kategorie U17 Nejzbachu bojuje o velký úspěch, a to o Final Four. Postup drží víceméně ve svých rukou pokud dokáží vysokomýtští porazit Olomouc a Helas. A Žabinští Vlci Brno nezískají plný počet bodů proti Spartě, Slavii a Vyškovu.

ZÁPASY S VYŠKOVEM A VLKY: 

Mládežníci Nejzbachu včera zajížděli do Vyškova na další z turnajů a s velkým odhodláním odvézt si šest bodů a přiblížit se vytouženému snu celého týmu. A to se také povedlo, když v prvním zápase s Vyškovem Nejzbach zvítězil 4:1. V zápase měl Nejzbach navrch a rozdíl klidně mohl být větší, domácí tým z Vyškova často praktikoval hru s brankářem na tu, ale vysokomýtští skvěle reagovali. Tato výhra celý tým uklidnila a každý se tak mohl soustředit na jeden z rozhodujících zápasů sezóny, a to proti Žabinštím Vlkům Brno ty sice se zdálo, že nastoupí v oslabené sestavě a bez možnosti střídat, jenže i soupeř si uvědomoval důležitost tohoto utkání, a tak před zápasem mu přijel zbytek týmu. Žabiny se především opírali o hru na pivota a hru s brankářem, který byl ale po faulu vyloučen a Nejzbach šel do přesilovky 4na3, kterou využil a dostal se do vedení 1:0, které udržel do poločasu. Ve druhém poločase Vlci praktikovali především power-play Nejzbach ji ale bránil velmi dobře, jenže náhle přišla chyba Nejzbachu a Žabiny srovnali stav utkání na 1:1, ale nadále praktikovali power-play, a to se jim stalo osudným, když Pavel Kuta vybojoval balón a přesně zakončil z poloviny hřiště do prázdně branky, a tato branka byla také vítězná. A po dnešních výsledcích už je tak jasné, že příští DOMÁCÍ turnaj bude pro sedmnáctku Nejzbachu rozhodující v boji o Final Four, tak rozhodně doražte v sobotu od 10:00 podpořit U17 Nejzbachu! 

KDY A KDE U17 NEJZBACHU HRAJE: 

V sobotu 21.01. ve SH Vysoké Mýto nejprve od 10:00 přivítáme SKUP Olomouc a od 14:10 doufejme v rozhodujícím utkání Helas Brno. 

 

Diskuze

Nejbližší narozeniny

22.04.2024 Marek Vojtíšek (22)
07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98057
Posledních 30 dnů: 326 | Posledních 7 dnů: 53 | Poslední den: 5

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne