1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Druhá výhra v řadě a skvělý Stránský

Druhá výhra v řadě a skvělý Stránský

Nejzbach včera urval velmi důležité tři body, proti Ústí nad Labem a drží se tak v boji o záchranu v 1. Futsal lize, další zápas vysokomýtské čeká na palubovce Perštejna.

Branky a nahrávky: 30. Stránský (Formáček), 31. Janoušek (Stránský), 33. Stránský (Formáček), 34. Jiráský, 38. Formáček (Stránský), 38. Stránský, 40. Stránský (Jiráský) – 11. M. Gajdoš (Ji. Zápotocký), 22. Vobořil (Jar. Zápotocký), 40. Novák (Gajdoš). Rozhodči: Rygl, Dragoun - Petr Diváci: 232. Průběh utkání: 0:2, 7:2, 7:3.

1. FC Nejzbach Vysoké Mýto: Gerčák (Špinar) – Kanta, Kuta, Vojtíšek, Jiráský, Palatka, Houdek, Ráliš, Janoušek, Demjančuk, Formáček, Stránský.

Rapid Ústí nad Labem: Klečka – Ji.Zápotocký, Ja.Zápotocký, Novák, Schorsch, M.Gajdoš, Čapek, Koc, Vobořil, J.Gajdoš, Melichar.

KOMENTÁŘ 

Nejzbach do tohoto utkání šel s jednoznačným cílem, a to získat tři body, jenže v první půlce vysokomýtským chyběl pohyb a důraz. Nejzbach se do šancí dostával, ale v brance střely jednoduše pokrýval Klečka. To v 11. minutě vystřelil Martin Gajdoš a propálil všechno 0-1. Nejzbach v tu dobu byl jak opařený, protože si vývoj utkání představoval jinak do šancí se tlačil jenže střelám chyběla razance. Ústí se snažilo na konci poločasu držet čas tím, že hrálo power-play pouze na udržení vedení do poločasu, to se hostům také povedlo.

O poločase utkání v kabině Nejzbachu proběhla bouřka realizační tým nebyl vůbec spokojen s přístupem hráčů. Nástup na hřiště, ale Nejzbachu vůbec nevyšel a Ústí se ve 22. minutě radovalo po brance Vobořila - 0:2. Nejzbach se ani ve druhém poločase nemohl dostat do tempa a když už se do šance dostal, tak ji Klečka zneškodnil. Ve 30. minutě se ale vysokomýtší rozjeli především Jozef Stránský, který po skvěle vybojovaném míči od Davida Formáčka snížil - 1-2. Ve 32. minutě se ke střele odhodlal Jiří Janoušek, který skvěle propálil Klečku - 2:2. Nejzbach byl v euforii, protože příšla 33. minuta a Jozef Stránský znovu přesně zakončil a otočil utkání - 3-2. Ve 34. minutě skvěle vybojoval míč Michal Jiráský, který už měl situaci jednoduchou a zakončoval do prázdné - 4-2. Ve 38. minutě se nejprve prosadil David Formáček a Jozef Stránský, který vstřelil hattrick a stav byl rázem 6-2. Jozef Stránský Stránský byl, ale při chutí a ve 40. minutě si připsal již svůj čtvrtý gól - 7:2. Nejzbach poté už slavil a Ústí pouze korigovalo brankou Nováka - 7:3. V tomto utkání patří především poklona pro Jozefa Stránského, který si přípsal čtyři branky a dvě asistence a Nejzbach se díky tomuto vítězství drží v boji o záchranu v 1. Futsal lize. 

OHLASY PO UTKÁNÍ 

Michal Jiráský (1. FC Nejzbach Vysoké Mýto): "Jsem rád, že jsme zápas zvládli a zůstali ve hře o záchranu. Chceme ukázat, že se z Mýta budou vozit body jen těžko a nikomu nic nedarujeme. Utkání bylo bojovné, ale tři body máme zaslouženě my!"

Matěj Čapek (Rapid Ústí nad Labem): "Těžko se hledají slova poté, co v tak důležitém utkání vedeme 2:0 a nakonec prohrajeme 3:7. Situace začíná být komplikovaná, ale ne beznadějná. Vše máme stále ve svých rukách, i když tato porážka hodně bolí."

Diskuze

Nejbližší narozeniny

22.04.2024 Marek Vojtíšek (22)
07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98052
Posledních 30 dnů: 330 | Posledních 7 dnů: 50 | Poslední den: 4

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne