1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Nejzbach ani podeváté nebodoval

Nejzbach ani podeváté nebodoval

Vysokomýtští futsalisté v 9. kole 1. Futsal ligy přivítali Helas Brno, který si z Mýta odvezl těsnou a vydřenou výhru 3:4.

Branky a nahrávky: 4. Jiraský (Palatka), 9. Novotný, 37. Novotný (Vojtíšek) – 8. Lukšija, 13. Havel, 22. Svoboda (Poul), 33. Lukšija Rozhodči: Dragoun, Lafek - Kolbaba Diváci: 300. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 2:1, 2:4, 3:4.

1. FC Nejzbach Vysoké Mýto: Gerčák (Špinar) – Stránský, Novotný, Palatka, Štanglica, Jeníček, Ráliš, Jiráský, Demjančuk, Kanta, Vojtíšek, Formáček.

Helas Brno: Klímek (Mykytjuk) – Cupák, Svoboda, Šarközy, Presl, Lukšija, Danko, Poul, Havel, Mužík, Zdráhal, Doubravský, Matejov.

KOMENTÁŘ 

Nejzbach do utkání vstoupil velmi dobře, když ve 4. minutě Michal Jiráský krásnou střelou z úhlu prostřelil brankáře Klímka - 1:0. Mezitím Gerčák předvedl, jak už bývá zvykem několik parádních zákroků, ale v 8. minutě už na střelu Lukšiji nestačil ani on a bylo srovnáno - 1:1. Vyrovnané skóre, ale přiliš dlouho nevydrželo, protože Nejzbach si po brance Novotného v 9. minutě vzal vedení zpět. Ve 13. minutě přišel velmi kontroverzní moment celého utkání, když Helas vsítil vyrovnávací branku, střelcem branky byl Havel - 2:2. To bylo z prvního poločasu vše. 

Do druhého poločasu Nejzbach vstoupil naprosto neaktivně a Helas z toho začal těžit a ve 22. minutě se poprvé v utkání dostal do vedení po brance Svobody - 2:3. Nejzbach měl několik slibných šancí na vyrovnání, ale chybělo patřičné štěstí v zápase například orazítkoval dvakrát tyč, za to k hráčům Helasu se odráželo vše. Ve 33. minutě přišla těžká chvíle pro hráče Nejzbachu, když Lukšija vstřelil svůj druhů gól v utkání - 2:4. Nejzbach se ale nezdával a ve 37. Novotný krásně vystřelil a prostřelil vše co mu stálo v cestě - 3:4. Helas v ten moment měl pátý faul, a tak začal hráč power-play. Z utkání to, ale bylo vše a Helas tak získal tři body za vítězství 3:4.

OHLASY PO UTKÁNÍ 

Michal Jiráský (1. FC Nejzbach Vysoké Mýto): "Zápas s Helasem jsme nezvládli hlavně výsledkově. Hrozně mě to mrzí a těžko se to hodnotí, body měli zůstat doma. Děkuji fanouškům za podporu, moc si toho vážíme a zkusíme udělat vše, abychom udrželi ligu."

Tarik Lukšija (Helas Brno): „Do Mýta jsme jeli s tím, že už víme, co od utkání a soupeře čekat. Celý týden jsme se na to připravovali a nakonec to přineslo svoje ovoce. Musím říct, že to byl velice těžký zápas, ať už fyzicky, tak i psychicky. Jsme velice šťastní, že jsme nakonec utkání zvládli a pomohli si udržet se ve vrchní části tabulky.”

Diskuze

Nejbližší narozeniny

22.04.2024 Marek Vojtíšek (22)
07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98052
Posledních 30 dnů: 330 | Posledních 7 dnů: 50 | Poslední den: 4

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne