1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Dominantní vítězství Plzně

Dominantní vítězství Plzně

Nejzbach v 6. kole 1. Futsal ligy na domácí palubovce přivítal favorita soutěže, a to SK Interobal Plzeň. Hosté svou kvalitu potvrdilo a domácím uštědřili debakl 0:11, a to byl ještě milosrdný výsledek.

Branky a nahrávky: 7. Künstner, 8. Holý (Künstner), 18. Holý (Seidler), 19. Seidler (Holý), 20. Kozár, 24. Kozár (Štrajt), 31. Knobloch (Křivánek), 33. Seidler (Štrajt), 34. Holý (Seidler), 38. Seidler (Štrajt), 38. Rešetár (Seidler) Rozhodči: Dragoun, Lafek - Soukupová Diváci: 300. Průběh utkání: 0:11.

1. FC Nejzbach Vysoké Mýto: Gerčák (Špinar) – Novotný, Jiráský, M. Ráliš, D. Ráliš, Palatka, Demjančuk, Mach, Vojtíšek, Slavík.

Sparta Praha: Němec (Vahala) – Rick, Rešetár, Buchta, Kozár, Holý, Křivánek, Štrajt, Knobloch, Seidler, Maur, Künstner.

KOMENTÁŘ 

Nejzbach do utkání vstoupil ve velmi improvizované sestavě, když se na hřiště podívali hráči ze střídačky spíše. A na hřišti to bylo také znát hosté z Plzně si na hřišti dělali co chtěli a jen díky Gerčákoj se Nejzbach držel do 7. minuty, kdy poprvé inkasoval po nástřelu Künstnera - 0-1. Plzeň i nadále pokračovala v tlaku a byla za to odměněna, když v 8. minutě se po skvěle zahraném rohu prosadil reprezentant Holý - 0:2. Gerčák mezi druhým a třetím několikrát předvedl svoje kvality a hostující trenér Kopecký pouze kroutil hlavou co dokáže chytit. V 18. minutě jsme viděli ukázkovou souhru Seidlera a Holého, který zakončoval po skvělé přihrávce do prázdné - 0-3. V 19. minutě si Holý se Seidlerem prohodili role a bylo to už - 0:4. Nejzbach se nemohl dostat do ničeho a pomalu ani ne za půlku hřiště. A Plzeň do konce poločasu zakončila ještě jednou přesně, a to reprezentační kapitán Slovenska Kozár - 0:5. 

Plzeň na úvod druhého často využivala hru s Němcem, který se aspoň takto zapojil do dění v utkání. Ve 24. minutě už jsme viděli další branku Plzně a znovu to byl Kozár - 0:6. Na hostech byla vidět chuť Mýtu načepovat minimálně desítku. Ve 31. minutě se tomuto milníku znovu trošku přiblížila a to po brance Knoblocha jednoho z největších talentů českého futsalu - 0:7. Gerčák po tomto momentu opustil branku, a i když inkasoval sedmkrát tak všichni v hale mu mohli pouze zatleskat a to i reprezentační hráči Plzně, protože predvedl skvělý výkon hodný reprezentace. Ve 33. minutě ukázal znovu svou kvalitu Seidler a přesně zakončil za záda Špinara - 0:8. Plzeň neměla dost a znovu jsme tu měli ve 34. minutě souhru reprezentantů Holého a Seidlera, když právě Seidler našel osamoceného Holého a ten zakončil do prázdné - 0:9. A pro Plzeň přišla skvělá 38. minuta, když se nejprve prosadil Seidler - 0:10 a Rešetár - 0:11. To bylo z tohoto utkání vše a Plzeň naprosto zaslouženě zvítězila tímto drtivím rozdílem.

OHLASY PO UTKÁNÍ 

Michal Jiráský (1. FC Nejzbach Vysoké Mýto): "Do zápasu s Plzní jsem bohužel nemohl zasáhnout kvůli zranění. Celkově kluci hráli dost v improvizované sestavě. Výsledek 0:11 je asi přiměřený celému průběhu utkání. Je důležité si z těchto zápasů odnést pozitivní věci a přenést je do zápasů, které jsou pro nás důležitější."

Adam Knobloch (SK Interobal Plzeň): "Drželi jsme se dnes pokynů, které jsme od trenéra dostali. Jsme rádi, že jsme nastříleli hodně gólů a žádný nedostali. Už můžu potvrdit, že hrát ve Vysokém Mýtě je specifické, ale zápas jsme měli pod kontrolou a zaslouženě vyhráli.”

Diskuze

Nejbližší narozeniny

22.04.2024 Marek Vojtíšek (22)
07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98052
Posledních 30 dnů: 330 | Posledních 7 dnů: 50 | Poslední den: 4

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne