1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Začátek utkání rozhodl o vítězi utkání

Začátek utkání rozhodl o vítězi utkání

Nejzbach v prvním domácím utkání letošní sezóny přivítal na domácí palubovce Perštejn, který si díky skvělému začátku odvezl všechny body z vysokomýtské garáže.

Branky a nahrávky: 19. Brazda (Gerčák), 21. Palatka (Rajnoch) – 2. Černý, 7. Klíma (Baran), 13. Černý (Caio), 36. Caio (Černý) Rozhodči: Čep, Jurča - Vaněk Diváci: 300. Průběh utkání: 0:3, 2:3, 2:4..

1. FC Nejzbach Vysoké Mýto: Gerčák (Špinar) - Demjančuk, Štanglica, Jiráský, Mach, Vojtíšek, Palatka, Brázda, Rajnoch, Jeníček.

TJ Spartak Perštejn: Gabriel (Novák) – Kiliján, Holman, Klíma, Caio, Novák, Belej, Chmelan, Černý, Baran.

KOMENTÁŘ 

V úvodu utkání byl na hřišti jediný tým, a to Perštejn, který dostával obranu Nejzbachu do úzkých. Ve 2. minuě utkání si vzal balón po pravé straně David Černý, který nechytatelně zakončil za záda Libora Gerčáka - 0:1. Perštejn i nadále pokračoval v převaze, když Caio tvrdě vypálil, ale Gerčák jeho střelu vyrazil. V 7. minutě přišel roh hostí, který si vzal na starost Jiří Baran, který našel Daniela Klímu a ten tvrdou ránou rozvlnil už podruhé síť Nejzbachu - 0:2. Vysokomýtští futsalisté se od tohoto momentu dostávali do velkých příležitostí, jenže Gabriel předváděl skvělý výkon a hráče Nejzbachu přiváděl k zoufalství. A aby toho pro hráče Nejzbachu nebylo málo, tak ve 13. minutě přišla tvrdá lekce z produktivity, když David Černý se znovu nemýlil - 0:3. Tlak Nejzbachu se od tohoto momentu ještě zvýšil, jenže nejprve Marka Vojtíška vychytal Gabriel a poté Marek Rajnoch minul prázdnou branku. Až v 19. minutě Nejzbach prolomil smůlu, když Libor Gerčák dlouhým výhozem našel Michala Brázdu, který jen protečoval míč za záda Gabriela - 1:3. To bylo z prvního poločasu vše.

Nejzbach druhý poločas začal, tak jak skončil ten první, a to aktivně a hned ve 21. minutě za to byl odměněn, když Marek Rajnoch našel před prázdnou brankou Jana Palatku a ten přesně zakončil - 2:3. Nejzbach nepřestával bušit do soupeřovi obrany, jenže zakončení bylo v tomto utkání velké prokletí. Perštejn pouze občas zahrozil a to především, když na hřišti byla první čtyřka hostí. Ve 30. minutě přišla obrovská šance Nejzbachu, když se Jan Palatka zjevil sám před brankářem z bezprostřední vzdálenosti, ale trefil pouze tyč. A tak 36. minutě z brejkové situace přišel rozhodující moment utkání, když David Černý, našel Caia, a ten zakončil do odkryté branky - 2:4. Nejzbach se poté ještě pokoušel zdramatizovat utkání v power-play, to se ale nepovedlo. Perštejn si tak z Vysokého Mýta odvezl tři body za vitězství 2:4. 

OHLASY PO UTKÁNÍ 

Michal Jiráský (1. FC Nejzbach Vysoké Mýto): "Bohužel jsme prospali začátek zápasu. Postupně jsme se začali zvedat a dokázali zápas zdramatizovat. Mrzí mě dost zahozených šancí, utkání by mohlo vypadat jinak. Chtěl bych poděkovat hráčům za nasazení a početné divácké kulise, která nás hnala vpřed."

Jakub Kiliján (TJ Spartak Perštejn): "Věděli jsme, že v menší sportovní hale to bude obtížný zápas, jelikož Vysoké Mýto nechce příliš hrát futsal. Hrají většinou dlouhé balony před branku soupeře a my jsme tento styl hry chtěli eliminovat. To se nám povedlo alespoň z části, ačkoliv jsme stejně z dlouhých balonů inkasovali. Naší trpělivou hrou jsme získali tři body, i když skóre mohlo být vyšší a mohli se na palubovku dostat také hráči, kteří nemají takové zápasové vytížení. Jsme rádi za tři body."

Diskuze

Nejbližší narozeniny

22.04.2024 Marek Vojtíšek (22)
07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98057
Posledních 30 dnů: 326 | Posledních 7 dnů: 53 | Poslední den: 5

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne