1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Nejzbach předvedl v Olomouci tragický výkon

Nejzbach předvedl v Olomouci tragický výkon

Vysokomýtští futsalisté zajížděli v prvním zápase v novém roce na palubovku Olomouce, jenže tento zápas Nejzbachu vůbec nevyšel a utrpěl porážku 4:6.

Branky a nahrávky: 08:06 M.Janečka, 11:46 M.Janečka, 21:00 Lošťák, 35:42 M.Janečka, 39:03 J.Šipka, 39:59 J.Šipka - 05:38 Štanglica (Gerčák), 20:41 Novák (Gerčák), 32:47 Novák, 33:29 Velinský. Rozhodči: Jurča - Štipčák. Diváci: 120. Průběh utkání: 0:1, 2:1, 2:2, 3:2, 3:4, 6:4.

SKUP Olomouc: R. Janečka - Lopčík, Lošťák, Brázdil, Tilkeridis, M. Janečka, J. Šipka, A. Šipka

1. FC Nejzbach Vysoké Mýto: Gerčák (Špinar) - Novák, Rajnoch, Mach, Lipavský, Štanglica, D. Ráliš, M. Ráliš, Novotný, Velinský

KOMENTÁŘ 

Nejzbach se v úvodu utkání dostal do vedení po brance Šimona Štanglici. Od té doby ale na hřišti dominoval jediný tým, a to Olomouc a už ve 12. minutě otočila utkání na svou stranu po dvou brankár Marina Janečky. V prvním poločase už žádný jiný gól nepadl jen díky výkonu Libora Gerčáka. Nejzbach měl dobrý nástup do poločasu, když hned David Novák vyrovnal skóre na 2:2. Vyrovnaný stav netrval dlouho, protože devatenáct sekund na to si Olomouc vzala vedení zpět Lošťáka. Ve 33. minutě, ale přišla dvouminutovka Nejzbachu, protože David Novák podruhé v zápase vyrovnával a hned na to Adam Velinský dostal Nejzbach do vedení 4:3. Olomouc ale znovu vyrovnala zásluhou Martina Janečky, který zaznamenal hattrick v utkání. Nejzbach se mohl znovu dostat do vedení, ale Matouš Novotný desetimetrový kop neproměnil. A chvíle hrůzy pro Nejzbach přišla ve 40.minutě, když inkasoval rozhodující branku a sekundu před koncem utkání přišla ještě jedna trefa do branky Nejzbachu a Olomouc brala zasloužené tři body za výhru 6:4. Nejzbach bude, ale chtít tuto porážku odčinit již v neděli na palubovce Vyškova. 

OHLASY PO UTKÁNÍ 

Libor Gerčák (1. FC Nejzbach Vysoké Mýto): "Zápas s Olomoucí nejde hodnotit jinak, než jako tragédii."

Martin Janečka (SKUP Olomouc): "Zvládli jsme těžké utkání, ve kterém jsme podali velmi kvalitní výkon. Dodržovali jsme to, co jsme si před zápase řekli. Je však trošku škoda, že jsme neproměnili velké množství šancí, které jsme si vytvořili. Hostující gólman Libor Gerčák, který ještě pár měsíců zpátky chytal reprezentační utkání proti Brazílii na MS, zachytal opravdu neskutečně. Nakonec bylo ze zápasu drama, které jsme si i přes menší nervy v závěru utkání užili. Jsem velice rád, že naše předvedená hra začíná splňovat potřebné parametry a troufl bych si říct, že pokud takto budeme bojovat až do konce soutěže, můžeme pomýšlet na ty nejvyšší příčky ve 2. Futsal lize východ. Rád bych také pochválil kluky za zodpovědný výkon s nasazením a poděkoval všem fanouškům, kteří zavítali do univerzitní haly."

Diskuze

Nejbližší narozeniny

22.04.2024 Marek Vojtíšek (22)
07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98048
Posledních 30 dnů: 345 | Posledních 7 dnů: 54 | Poslední den: 6

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne