1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

V Hodoníně souboj o první místo

V Hodoníně souboj o první místo

Již dnes nás čeká souboj o první místo, a to na palubovce Hodonína. První vzájemné utkání jsme na domácí palubovce dokázali Tango porazit 5:3.

Stojí za připomenutí 

  • Nejzbach obdržel nejméně branek v soutěži (19) a Hodonín vstřelil nejvíce branek (44).

  • Nejzbach na venkovní palubovce ještě neprohrál.

  • Nejprodukutivnějším hráčem Nejzbachu je David Novák (7+3) a nejlepším střelcem je Matouš Novotný, který vstřelil už 8 branek.

Z kabiny Nejzbachu

Nejzbachh čeká v osmém kole 2. Futsa ligy východ Tango Hodonín, které se nechází hned na druhém místě za Nejzbachem v tabulce. Nejzbach a Hodonín, ale mají shodně třináct bodů, vysokomýtští futsalisté mají, ale lepší vzájemné utkání. Nejzbach v posledním utkání přivítal na domácí palubovce Vyškov, který dokázal pohodlně porazit 5:0. V zápase skvělý výkon předvedl Matouš Novotný, který vstřelil hattrick a stal se nejlepším střelcem Nejzbachu. První nulu v sezóně vychytal Libor Gerčák, který si nadále drží reprezentační formu. 

„Chceme se osamostatnit na čele tabulky. Bude to podle mě úplně jiné než náš první vzájemný zápas, kdy Hodonín přijel v oslabené sestavě. Když předvedeme koncentrovaný výkon v defenzívě jako poslední zápas s Vyškovem, a naopak zlepšíme finální fázi, tak věřím, že si můžeme odvézt plný počet bodů,“ řekl nejproduktivnější hráč Nejzbachu David Novák.

Aktuálně od soupeře

Tango Hodonín momentálně hraje ve velké formě, když vyhrál čtyři zápasy v řadě, naposledy zvítězil v na palubovce Olomouce, když zvítězil 8:7 a o vítězství rozhodl v posledních vteřinách utkání. Hodonín má v soutěži nejlepší útok, když dokázal vstřelit již 44 branek z toho nejvíce vstřelil Tomáš Ťok (6). Nejproduktivnějším hráčem Tanga je Roman Sopůšek (5+8). 

"Doufám, že tak špatně jako v Olomouci podruhé nezahrajeme, toto utkání, dle mého soudu, nemá vyloženého favorita, ale jak jsem slíbil již po našem prvním setkání v Mýtě, tentokrát to Nejzbach tak lacino nedostane,“ vzkázal předseda Tanga Jiří Štěrba.

Sestava SKUP Olomouc z minulého utkání:

Parobek (Hanzlík) - Buc, Sopůšek, Čech, Vintrlík, Varmuža, Beneš, Ťok, Bohun.

Diskuze

Nejbližší narozeniny

22.04.2024 Marek Vojtíšek (22)
07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98065
Posledních 30 dnů: 327 | Posledních 7 dnů: 59 | Poslední den: 8

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne