1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Nejzbach doma vyzve Olomouc

Nejzbach doma vyzve Olomouc

Další domácí utkání je tu, tentokrát v zápase, který odstartuje druhou čtvrtinu soutěže a tím odvetné zápasy, přivítáme na domácí palubovce Olomouc. V prvním vzájemném zápase jsme si připsali tři body po výhře 6:2.

Stojí za připomenutí 

  • Nejzbach v soutěži zatím obdržel nejméně branek, v brance totiž čaruje Libor Gerčák. 

  • Olomouc je nejvíc trestaný tým v letošní sezóně obdržela, již osm žlutých karet a jednu červenou.

  • Libor Gerčák si drží nadále v průměru bod na zápas a udržuje se v blízkosti čela kanadského bodování druhé ligy, kde je David Novák.

Z kabiny Nejzbachu

Nejzbach čeká druhé domácí utkání ze tří v tomto měsíci, které má na domácí palubovce odehrát a cíl má jednoznačný, a to získat devět bodů a upevnit si první pozici v tabulce. V minulém zápase Nejzbach vysoko porazil Modřice 8:3, vítězství se ale nerodilo jednoduše, jak to na první pohled může vypadat, protože ještě v 15. minutě prohrával 1:2, do poločasu se ale výsledek překlopil na stranu Nejzbachu a do šaten se šlo s vedením 3:2. Po poločase Nejzbach soupeře k ničemu nepouštěl a utkání tak zaslouženě vysokomýtští vyhráli a připsali si důležité body. V utkání řádil Lukáš Mach, který vstřelil hattrick. 

"V pátek musíme předvést mnohem lepší výkon než v 1. poločase minulého zápasu s Modřicemi. I když jsem osobně na prvním utkání v Olomouci nebyl, dle sestřihů nás nečeká nic lehkého. Každopádně hrajeme doma a nehodláme soupeři dopřát odvézt si jakékoliv body," vzkázal David Novák.

Aktuálně od soupeře

SKUP Olomouc neprožívá na své poměry nejlepší sezónu, když ze čtyř utkání dokázala zatím vytěžit pouze čtyři body. V minulém utkání už ale prokázala své kvality a na horké půdě ve Vyškově dokázala zvítězit 4:1. Výsledek utkání mohl být, ale klidně vyšší, tudíž vysokomýtské nečeká rozhodně nic jednoduchého. 

"My se budeme snažit navázat na naše velmi dobré výkony z posledních dvou odehraných utkání s Chrudimí a ve Vyškově, kde se nám to opravdu povedlo. Do utkání půjdeme s tím, že chceme odčinit porážku z našeho posledního vzájemnného utkání. Kvalitně jsme potrénovali, bylo i více herní praxe v podobě zápasového vytížení a doufáme, že tohle všechno přinese své ovoce.Očekáváme velmi kvalitní ligový duel, kde dle mého bude hrát velkou roli produktivita a výkony obou brankářů. Necháme se překvapit, jak to v pátek dopadne," řekl vedoucí týmu Jakub Řičica. 

Sestava SKUP Olomouc z minulého utkání:

Janečka - Zapletal, Lapčík, M. Janečka, M. Šipka, Lošťák, Brázda, J. Šipka, Tikeridis. 

 

Diskuze

Nejbližší narozeniny

07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
13.07.2024 Petr Jeníček (41)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98096
Posledních 30 dnů: 297 | Posledních 7 dnů: 62 | Poslední den: 6

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne