1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Oficiální stránky futsalového klubu
1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto
www.nejzbach.cz    

1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto

Výkonný výbor SFČR v minulých dnech ukončil 2. ligu.

Výkonný výbor SFČR v minulých dnech ukončil 2. ligu.

Je rozhodnuto VV SFČR se rozhodl na svém zasedání 18. března ukončit soutěže ligu futsalu východ a západ, a také Pohár SFČR.

„Epidemická situace v naší republice je víceméně neměnná. Poslední dobou zaznamenáváme sice nižší denní nárusty nakažených onemocnění Covid-19, ale rozvolnění amatérského halového sportu tak, abychom odehráli soutěže 2. liga západ a 2. liga východ v nějakém přijatelném formátu, je bohužel téměř nemyslitelné. Navíc některé sportovní haly jsou školními zařízeními a ty jsou také nyní zcela uzavřeny. Některé sportovní haly se nám mění na očkovací centra či zahájily již ať plánované či neplánované rekonstrukce,“ řekla k ukončení druholigových soutěží členka Výkonného výboru SFČR Petra Panchartková.

1. FUTSAL liga žen, Dorostenecká a Juniorská liga mají zatím nejasno. „VV SFČR odkládá na dobu nezbytně nutnou rozhodnutí o pokračování soutěží 1. FUTSAL liga žen, Juniorská a Dorostenecká liga futsalu, a to s ohledem na vývoj epidemické situace v ČR,“ stojí v Komuniké.

 

Další informace zveřejníme v následujících dnech v rozhovoru s generálním manažerem klubu Petrem Jeníčkem. 

Diskuze

Nejbližší narozeniny

07.05.2024 Jakub Slavík (26)
17.06.2024 Jan Palatka (20)
13.07.2024 Petr Jeníček (41)
Iveco Czech Republic, a. s. Město Vysoké Mýto STAVEBNINY VM s.r.o. Nopek KBT Elektronik Mados Sapa LPJ JD Dlouhý s.r.o. Concept Kovošrot - Ivan Ševčuk BKN TOMIL s.r.o. TVARMETAL, s.r.o. AB design Czech s.r.o. Pardubický kraj Národní sportovní agentura Mejtostav ps s.r.o. Joma
Kobylka hotel Vysoké Mýto

Počet návštěv: 98090
Posledních 30 dnů: 316 | Posledních 7 dnů: 62 | Poslední den: 5

© 2024 1. Fc Nejzbach Vysoké Mýto | Všechna práva vyhrazena | vladimir.zidek@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne